Lastenpsykiatrian erikoislääkäri - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun keskussairaalassa Kajaanissa on haettavana Terveyden- ja sairaanhoidonpalveluiden tulosalueella ja Lasten ja perheiden terveyspalveluiden vastuualueella lastenpsykiatrian erikoislääkärin virka. Erikoislääkärin työtehtävät ovat neuvoteltavissa hakijan kiinnostuksen mukaisiksi.

Lastenpsykiatrian yksikössä on poliklinikka ja 5-paikkainen viikko-osasto, jotka toimivat kiinteässä yhteistyössä keskenään. Teemme moniammatillista, perhekeskeistä verkostotyötä sekä kotiin suuntautuvaa hoitotyötä. Kehitämme etenkin pikkulapsipsykiatriaa ja vauvaperhetyötä sekä neuropsykiatristen lapsipotilaiden hoitoa yhteistyössä muun verkoston kanssa.

Kelpoisuusehtona on lastenpsykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Mahdollinen terapiakoulutus katsotaan eduksi. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan valita myös lastenpsykiatriaan erikoistumisensa loppuvaiheessa oleva laillistettu lääkäri.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Myös oma toivomus huomioidaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Jaana Alakortekselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "lastenpsykiatrian erikoislääkäri"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lastenpsykiatrian ylilääkäri Jaana Alakortes, p. 044 797 4170, jaana.alakortes@kainuu.fi

Lisätietoja

Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Lastenpsykiatrian pkl

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat