Skip to main content
test
Lastenpsykiatrian erikoislääkäri - Sosiaali- ja terveystoimiala

Rekrytoimme lastenpsykiatria Terapeuttiseen vauvaperhetyöhön ja lastenerityisvastaanotoille.

Innostutko lastenpsykiatrina uusien palveluiden kehittämisestä?

Olet jo ehkä kuullut, että olemme aloittaneet uuden toiminnan, jotta helsinkiläiset lapset ja heidän perheensä saavat tarvitsemaansa apua ja tukea sekä lastenpsykiatrisiin että kehityksellisiin haasteisiin oikea-aikaisesti!

MISTÄ ON KYSE?

Me haluamme johtaa, kehittää sekä organisoida nykyistä paremmin alle 13-vuotiaiden lasten mielenterveyspalveluketjuja palveluiden integraatioita edistäen. Tämä Helsingin kaupungin strategian mukainen uudistus on osa tulevaisuuden sote-ohjelmaa ja -rakenneuudistusta. Luomme nyt toimivat rakenteet, lisäämme systemaattista vuoropuhelua sekä tiivistämme eri toimijoiden yhteistyötä tuottaaksemme mielenterveys- ja kehitysvaikeuksista kärsiville lapsillemme tätä tärkeää ja uutta palvelua. Teemme kehitystyötä ja työskentelemme tiiviisti yhteistyössä perhekeskusten ja terveys- ja hyvinvointi keskusten kanssa.

Haluaisitko sinä tulla mukaan toimintaamme? Tekemään työtä, jossa onnistumiseemme kohdistuu suuri kiinnostus, ja johon nyt panostamme tosissamme.

TARKEMMIN SINUN ROOLISTASI

Nyt rekrytoimme lastenpsykiatria, jolla on osaamista varhaisesta vuorovaikutuksesta ja raskaus ja vauva-ajasta. Tulet työskentelemään 50% työajasta Terapeuttisessa vauvaperhetyössä ja puolet työajasta Lasten erityisvastaanotoilla. Työnjakautumisesta näiden toimintojen välillä voimme sopia kanssasi tarkemmin.

LASTENPSYKIATRINAMME teet laaja-alaista lastenpsykiatrista asiantuntijatyötä. Työsi on tällöin lastenpsykiatrista diagnostiikkaa, hoitosuunnitelmia sekä hoidon ja kuntoutuksen toteutumisen seurantaa. Terapeuttisessa vauvaperhetyössä työskentelet osana moniammatillista tiimiä vauvaperheiden ja lastaodottavien vanhempien kanssa. Kliinisen työn lisäksi osallistut aktiivisesti kehittämiseen.

Tulet tarjoamaan konsultaatiotukea omalle työyksiköllemme ja kaupungin muille lasten kanssa toimiville ammattilaisille. Työhösi kuuluu myös meillä työskentelevien erikoistuvien lääkäreiden ja yleislääkäreiden ohjaus. Lasten ja perheiden hoidollisia prosesseja olet toteuttamassa yhteistyössä perhekeskusten moniammatillisten tiimien kanssa.

TOIMINTAMME

Meitä on jo yli 40 erialan ammattilaista ja saumaton yhteistyö yli erikoisalojen ja ammattiryhmien rajojen on ehdoton vahvuutemme. Esihenkilönäsi tulee toimimaan yksikkömme ylilääkäri, ja sinua työssäsi onnistumaan auttavat myös yksikkömme muut ammattilaiset; sairaanhoitajat, sosiaalityöntekijät, lastenneurologit, neuropsykologit, psykologit, toimintaterapeutit sekä osastonhoitaja ja kultaakin kallisarvoisempi toimistosihteeri. Heidän apuunsa voit luottaa, kuten he sinun tukeesi.

Haluamme rakentaa kulttuuriltaan avoimen, innostuneen sekä turvallisen työyhteisön osaksi perusterveydenhuollon palveluita. Me kuuntelemme ja arvostamme toisiamme ja teemme asioita suunnitelmallisesti yhdessä. Tällaisen työpaikan me halusimme - toivottavasti sinäkin.

On toki myös sanottava, että vaikka teemme hurjasti työtä saadaksemme paljon valmiiksi siihen mennessä, kun aloitat työkaverinamme, tekemistä meillä varmaan kaikilla riittää siitä eteenkin päin. Tämä tarjoaakin sinulle tilaisuuden vaikuttaa paljon siihen, kuinka työskentelemme ja toimintaamme kehitämme.


MITÄ MUUTA TÄMÄ TEHTÄVÄ JA ME VOIMME SINULLE TARJOTA?

- Varmistamme, että saat ammatillista tukea ratkaisuihin ja arjen työhösi. Tämä on mielestämme tärkeää - uutta kun olemme rakentamassa.

- Työskentelysi tapahtuu yli organisaatiorajojen, mikä on varmasti yksi työn rikkauksista.

- Työllämme on onnistumisen edellytykset. Työmme on yhteiskunnallisesti erityisen kiinnostuksen kohteena ja myös yksi meidän kaupunkimme kärkihankkeista ja panostusalueista.


TULEVA TYÖKAVERIMME

Etsimämme osaaja on erikoislääkäri, todennäköisimmin erikoistunut lastenpsykiatriaan. Mikäli sinulla lääkärinä on muuten kiinnostusta työtämme kohtaan, niin olethan rohkeasti yhteydessä muista mahdollisista työtilaisuuksista.

Kokemusvuosia merkityksellisempää on mielestämme halusi kehittyä ja kehittää uutta. Emme tule kangistumaan kaavoihin, joten innostus ja positiivisen kautta uuteen tarttuva työote on mielestämme tärkeää. Samoin kuin kyky jäsentää asioita ja kokonaisuuksia.

Tässä työssä sinun tarvitsee olla ratkaisukeskeinen verkostoituja, joka ymmärtää, että onnistumme nimenomaan yhdessä. Korvasi ovat virittäytyneet kuunteluun mutta yhtä lailla vahvuutesi on omien näkemysten esiintuominen - kuitenkin tunnistaen tilanteet, joissa joustaminen on tarpeen.

Lapsemme ansaitsevat parhaimman hoidon. Olisi hienoa saada sinut ja osaamisesi mukaan tekemään tätä tärkeää työtämme. Olethan siis yhteydessä!

LISÄTIETOA

Virkaan valittavan tulee olla Suomessa laillistettu lääkäri ja hänellä tulee olla erikoislääkärin oikeus soveltuvalta erikoisalalta. Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa. Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Keskitetyt palvelut/Lastenpsykiatrian työryhmä
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-476-22
  • 2.1.2023
  • 1.9.2022 - 29.9.2022 16:00
  • KuntaLääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, ylilääkärimme Sari juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat numerosta 040 635 1318. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön tai kokeile vaihtoehtoisesti sähköpostia sari.korpirinne@hel.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Keskitetyt palvelut/Lastenpsykiatrian työryhmä

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Ratapihantie 11, 2. kerros, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat