Lastenpsykiatrian osastonylilääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Lastenpsykiatrian erikoisalalla tutkitaan ja hoidetaan alle 13-vuotiaita lapsia. Tavallisimpia tutkittavia ja hoidettavia sairauksia/ongelmia ovat vuorovaikutusongelmat, käyttäytymisen ja tunne-elämän ongelmat ja neuropsykiatriset ongelmat.

Haemme lastenpsykiatrian yksikköön lastenpsykiatrian erikoislääkäriä uuteen

OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKAAN

Vahvistamme lääkäriresurssejamme akuuttitoiminnan lisääntyessä ja haemme tiimiimme nyt uutta kollegaa. Lastenpsykiatrian yksikön toimintaa on laajasti kehitetty viime vuosina. Lastenpsykiatrian nykyaikaiset tilat ovat Sairaala Novan viereisessä rakennuksessa. Lastenpsykiatrialla toimii työryhmiä, joilla on omat erikoisosaamisen alueensa: pikkulapsipsykiatria, kouluikäiset, intensiivinen avohoito, päivätoiminta ja terapiatyöryhmä. Suunnitelmissa on perustaa koko perheen kriisihoitoyksikkö. Avohoidon tukena osastohoito on Kuopion Yliopistollisessa sairaalassa.

Tule työyhteisöön, jossa seurataan aikaa! Taitava moniammatillinen työyhteisö toivottaa sinut tervetulleeksi. Osastonylilääkärinä tehtävänäsi on vastata moniammatillisesta työryhmästä, kehittää oman työryhmäsi tutkimusten ja hoidon toteuttamista ja tuoda ideoitasi koko klinikan toimintaan. Oman kiinnostuksesi mukaan voit keskittyä itseäsi kiinnostavaan ikäkauteen (pikkulapset, kouluikäiset).

Lastenpsykiatrialla kaikissa viroissa on kollega, joten meillä työtä ei tarvitse tehdä yksin. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja mahdollistamme työntekijöillemme lisäkouluttautumisen sekä tutkimustyön. Myös osittainen etätyö ja joustava työaika ovat mahdollisia. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kysy lisää palkkauksesta!

Kelpoisuusvaatimuksena on lastenpsykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita myös loppuvaiheen lastenpsykiatriaan erikoistuva lääkäri määräajaksi. Virkaan valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikostaustaote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Jos muutat muualta, tuemme sinua muuttokustannuksissa.

Tervetuloa meille töihin!

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Marianna Savio (23.8 alkaen)
puh. 050 312 7622
marianna.savio@ksshp.fi

Lisätietoja

Psykiatrian palvelualue, lastenpsykiatria

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat