Lastenpsykiatrian ylilääkäri - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Lastenpsykiatrian ylilääkäri vastaa kliinisestä lastenpsykiatrisesta työstä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella sekä tekee lastenpsykiatrin työtä.
Ylilääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä. Lastenpsykiatrian poliklinikan tiimi työskentelee tiiviissä yhteistyössä peruspalvelujen, aikuispsykiatrian ja kolmannen sektorin kanssa.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun erikoislääkärin oikeudet lastenpsykiatrian erikoisalalta sekä riittävä hallinnollinen taito ja kokemus.

Lisäksi edellytetään kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja kehittämistoimintaan. Työ edellyttää taitoa työskennellä perheiden ja verkostojen kanssa.

Virkaan valitun tulee esittää rikostaustaote, kelpoisuuden osoittavat todistukset, henkilöllisyystodistus ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Ammattipätevyys tarkistetaan JulkiTerhikistä. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat osa hyvinvointipalvelujen vastuualuetta. Vastuualueeseen kuuluvat myös perheiden tukipalvelujen ja sosiaalityön tehtäväalue. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään kuuluu neljä kuntaa: Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä. Lastenpsykiatriseen työryhmään kuuluvat ylilääkäri, erikois-/erikoistuva lääkäri, psykologi, kaksi sairaanhoitajaa ja puolet sosiaalityöntekijän työpanoksesta.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Psykiatrian ylilääkäri Teijamari Laasonen-Balk, puh 040 724 0578, teijamari.laasonen-balk@ylasavonsote.fi.
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-järjestelmässä.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avopalvelut, Psykiatrian erikoispoliklinikat
Osoite: Riistakatu 23, 74120 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka