Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijä - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen lastensuojelussa on auki lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän virka. Lastensuojelun avohuollon tiimissä on kuusi sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Kirkkonummen lastensuojeluun kuuluu lisäksi sijais- ja jälkihuollontiimi. Virka-ajan päivystys tehdään perhepalveluiden tiimissä.

Koulutimme vuonna 2018 koko lastensuojelun ja perhepalveluiden henkilöstön systeemisen lastensuojelumallin toteuttamiseen ja kehitämme työtämme sen mukaisesti. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoamme tiimeille säännöllisen työnohjauksen. Tarjoamme mahdollisuuden etätyön tekemiseen, mikäli työntekijä sitä toivoo.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu toimia lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Sosiaalityöntekijä toteuttaa lastensuojelua asiakassuunnitelman mukaisesti yhteistyössä lapsen ja hänen vanhempien sekä verkostojen kanssa.

Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Henkilöstöetuina on rekrytointilisä 150 € / kk kuuden kuukauden koeajan jälkeen kuuden kuukauden ajalta päteville sosiaalityöntekijöille ja kunnan palvelukseen tuleville päteville sosiaalityöntekijöille voidaan maksaa yksi työkokemuslisä varhennettuna. Näin myönnetty varhennettu työkokemuslisä poistuu, kun henkilölle myönnetään työkokemuksen perusteella kertynyt vastaava lisä. Muita henkilöstöetuja ovat työterveyshuolto, ammatillinen työnohjaus sekä työnantajan tuki liikuntaharrastukselle. Kirkkonummi kuuluu Helsingin seudun liikenteen alueeseen (HSL) ja työpiste sijaitsee 400 metriä juna- ja linja-autoasemalta. Autamme tarvittaessa myös asunnon hankkimisessa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3697,83 € /kk.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Työ alkaa 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan myöhemmin.

Lähetä hakemuksesi 9.4.2020 klo12.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella os. www.kuntarekry.fi (työavain 276375)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Maria Isoaho p. 040 7410892 ja perhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Veronica Lundqvist p. 040 7591149, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Perusturvapalvelujen toimiala, lastensuojelu
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.