Skip to main content
test
Lastensuojelun keikat ja sijaisuudet - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Hei sosiaalialan ammattilainen tai alaa opiskeleva huipputyyppi! Tule sijaiseksi ohjaajan/lähikasvattajan tehtäviin lastensuojeluun. Tämä on sinun tilaisuutesi päästä tekemään haastavaa ja antoisaa lastensuojelutyötä!

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymällä on kolme omaa lastensuojeluyksikköä, joissa tuotetaan erilaisia lastensuojelun palveluja. Yksiköt toimivat ympärivuorokautisesti ja työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa. Yksiköt tarvitsevat sijaisia pääasiassa lyhytaikaisiin äkillisiin tarpeisiin.

Viisikko sijaitsee Hollolan kuntakeskuksessa. Viisikossa on kaksi seitsemän paikkaista osastoa. Toinen on 15 - 17 -vuotiaille ja toinen yli 12 -vuotiaille lapsille. Osastojen käytössä on kaksi tukiasuntoa itsenäistyville nuorille. Työtä tehdään tiivisti koko perheen kanssa. Lisäksi Viisikossa on perhekuntoutusosasto, jossa on kuntoutuspaikka kolmelle perheelle.

Salinkallio sijaitsee Lahden Launeen kaupunginosassa ja siellä toimii kaksi kuusi paikkaista vastaanotto-osastoa. Toinen osasto on yli 13 -vuotiaille ja toinen alle 13-vuotiaille kiireellisesti sijoitetuille lapsille.

Nikkilä sijaitsee Lahden Nikkilän kaupunginosassa ja siellä toimii kaksi viisi paikkaista kuntouttavan työn osastoa. Lapset ovat iältään 6-17-vuotiaita. Työtä tehdään tiiviisti koko perheen kanssa.

Jokaisessa yksikössä työskentelee osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka toivottaa tervetulleeksi uudet sijaiset. Sijaisena tarvitset rohkeutta tarttua työhön, halua oppia uusia asioita, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia lasten ja heidän vanhempiensa kanssa sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuutena ohjaajan tehtäviin on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lähikasvattajan tehtäviin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva kouluasteen tutkinto esim. lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti.

Kiinnostuitko? Kun olet täyttänyt hakemuksen, niin ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla keikkahaastattelun sopimiseksi. Yhteystietomme löytyvät alta!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Tuija Dahl
Salinkallio
puh. 044 716 1924
tuija.dahl@phhyky.fi
Palveluvastaava Jonne Hugg
Salinkallio
puh. 050 398 7682
jonne.hugg@phhyky.fi
Palveluvastaava Kari Pekkarinen
Nikkilä
puh. 044 716 1922
kari.pekkarinen@phhyky.fi
Palveluvastaava Virpi Lintuluoto
Viisikko
puh. 044 482 0302
virpi.lintuluoto@phhyky.fi
Palveluvastaava Suvi Virtanen
Viisikko
puh. 044 780 2565
suvi.virtanen@phhyky.fi
Palveluvastaava Heli Korkka
Viisikko
puh. 044 780 2564
heli.korkka@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän lastensuojeluyksiköt

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Salinmäentie 4, 15700 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat