Lastensuojelun perheohjaaja, Lounainen Lappi

Hakuaika päättyy  14.6.2024 15:00

Lastensuojelun perheohjaajaksi Meri-Lappiin!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule lastensuojelun perheohjaajaksi Lappiin!

Lastensuojelun perheohjaajan tehtävät sijoittuvat lastensuojelun avohuoltoon Lounaisen Lapin palvelualueelle. Perheohjaajan keskeisiä työtehtäviä ovat lastensuojelun sosiaalityöntekijän työparina toimiminen sekä perheen tukeminen perhetyön ja sosiaaliohjauksen keinoin. Sosiaaliohjauksen tarkoituksena on lapsen ja hänen perheensä hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen vahvistamalla perheen omia voimavaroja ja elämänhallintaa sekä tunnistamalla asiakkaan elämäntilanne, toimintamahdollisuudet sekä muutostarpeet.
Työtä tehdään työpari- ja verkostoyhteistyönä sekä siihen sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit ja lähiesihenkilön tuen. Lastensuojelutiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä sekä perheohjaajia. Toteutamme työssämme systeemistä työskentelytapaa.
Tarjoamme työhyvinvoinnin tueksi säännöllisen työnohjauksen ja smartum-edut. Tehtäväkohtainen palkka on 2 850 €/kk, muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Kelpoisuusvaatimuksena sosionomi (AMK) koulutus. Tehtävässä edellytetään myös riittävää kokemusta lastensuojelutyöstä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 14.6.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:

Päivi Leinonen, lastensuojelun palvelupäällikkö, 040-8413268, paivi.leinonen@lapha.fi

Elina Kalaoja, johtava sosiaalityöntekijä (Kemi, Keminmaa, Simo), 050-4335679, elina.kalaoja@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan