Skip to main content
test
Lastensuojelun sosiaaliohjaaja, liikkuvat palvelut - Espoon kaupunki

Hei sinä lastensuojelun kokenut ammattilainen tai ihmissuhdetyön osaaja, joka olet kiinnostunut astumaan lastensuojelun kentälle!

Haemme Lastensuojelun liikkuvien palveluiden yksikköömme lastensuojelun sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Olemme osa Espoon kaupungin lastensuojelun erityispalveluita ja yksikössämme toimii neljä lastensuojelun avohuollon tukipalvelun tiimiä: sijaishuollon perhetyö, intensiivinen avoarviointi sekä kaksi tehostetun perhetyön tiimiä.

Tehostetussa perhetyössä teemme perheiden kotona intensiivistä ja tavoitteellista lastensuojelun muutostyötä. Asiakkainamme on perheitä, joiden tilanteet ovat erityisen haasteellisia tai kriisiytyneitä. Pyrimme auttamaan heitä esimerkiksi pureutumalla vanhemmuuden haasteisiin, perheen vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoihin sekä arjen hallintaan.

Lastensuojelun liikkuvien palveluiden tiimit työskentelevät pääosin asiakasperheiden omissa toimintaympäristöissä perhetyön keinoin. Perhetyötä suunnitellaan ja toteutetaan perheiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakastyössä hyödynnetään monipuolisesti reflektointia ja erilaisia työmenetelmiä. Työ on liikkuvaa ja monipuolista. Sinulla on tukenasi vahva tiimin ja esimiehen tuki sekä työnohjaus. Saat myös hyvän perehdytyksen työhösi.

Työtä suunnitellaan ja toteutetaan sekä itsenäisesti että työparien kanssa. Työaika ajoittuu aamuvuoroihin ja noin kahteen iltavuoroon viikossa. Lisäksi teemme viikonloppuvuoron / 3 viikon lista.

Työntekijä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Lastensuojelun liikkuvat palvelut, Pajupolku 1, 02770 Espoo
Työaika: Yleistyöaika, 38,15 h/vko

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) tai aikaisempi opistotason tutkinto.


Tehtävässä edellytetään:
kykyä vaativaan asiakastyöhön ja reflektioon
hyvää oman työn organisointikykyä
hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja
vahvaa kirjaamistaitoa
ajokorttia ja ajotaitoa

Arvostamme:
vaativan asiakastyön kokemusta
erilaisten asiakas- ja perhetyön menetelmien hallintaa
ennakkoluulotonta työn kehittämisotetta

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1735-22
  • 15.12.2022 - 22.8.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2766,52 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 25.11.2022 - 7.12.2022 15:45
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Tuomo Rinne, tehostetun perhetyön vastaava sosiaaliohjaaja, p. 040 6365382, tuomo.rinne@espoo.fi
Sari Mäkinen, lastensuojelun liikkuvien palveluiden palveluesimies, p. 040 6369845, sari.makinen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten psykologipalvelut, perheneuvolat, lasten puhe- ja toimintaterapia, lastensuojelu, lasten psykiatrinen yksikkö, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.


Osoite: Pajupolku 1, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat