Lastensuojelun sosiaalityöntekijä - Harjavallan kaupunki

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä - Harjavallan kaupunki

HARJAVALLAN KAUPUNGIN SOSIAALIKESKUKSESSA

on haettavana 1.3.2019 klo 15.00 mennessä

LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Haemme innostunutta ammattilaista lapsi- ja perhepalveluihimme. Kyseessä on lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka ja toimenkuvaan kuuluu lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuollon tehtäviä sekä virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen osallistumista. Lisäksi pääset mukaan systeemisen lastensuojelun tiimimme jäseneksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (3471,74 €/kk), kehittämismyönteisen ja avoimen työyhteisön, sekä työnohjauksen. Meillä Harjavallassa on kehitetty lapsi- ja perhepalveluita; ennalta ehkäisevää lastensuojelutyötä vahvistamalla ja systeemisen lastensuojelumallin vakiinnuttamisella.

Odotamme hakijoilta hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, vastuullista työotetta sekä kokemusta lastensuojelutyöstä. Virkojen täyttämisessä noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittäminen (Rikosrekisteri-laki 6 §:n 2 mom.). Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 7§.

Hakemus tulee toimittaa perjantaihin 1.3.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta (hakusana Harjavalta). Kelpoisuustodistukset tulee skannata hakemuksen liitteeksi. Vaihtoehtoisesti hakemukset liitteineen voi toimittaa postitse osoitteella: Harjavallan kaupunki, Sosiaalikeskus, Koulukatu 7, 29200 Harjavalta. Hakemuksia/ liitteitä ei palauteta. Lisätietoja sähköisestä hakemuksesta, puh. 044 432 5243.

Harjavalta 1.2.2019
Jaana Vettenranta, perusturvajohtaja

Lisätietoja

http://www.harjavalta.fi

Kirsi Forsman, sosiaalityön päällikkö
puh. 044 432 5248 tai
kirsi.forsman@harjavalta.fi
Jaana Vettenranta, perusturvajohtaja
puh. 044 432 5247 tai
jaana.vettenranta@harjavalta.fi

Harjavallan kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Koulukatu 7, Harjavalta

Harjavallan kaupunki on teollisuudestaan tunnettu noin 7100 asukkaan kaupunki keskisessä Satakunnassa.

Tutustu työnantajaan