Lastensuojelun sosiaalityöntekijä - Kaarinan kaupunki

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä - Kaarinan kaupunki

Kaarinan lastensuojelussa on haettavana sosiaalityöntekijän vakituinen virka.

Kaarinan lastensuojelussa työskentelee yhdeksän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä.
Työskentely jakautuu akuutti- ja arviointisosiaalityön, avohuollon sosiaalityön sekä sijais- ja jälkihuollon sosiaalityön tiimeihin. Lastensuojelu kuuluu Kaarinassa perhe- ja sosiaalipalveluihin.

Lastensuojeluyksikkömme tekee tiivistä verkostotyötä Kaarinan perhekeskuksen, neuvoloiden, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon, päivähoidon, koulujen, nuorisopalveluiden ja poliisin kanssa.
Lastensuojelussa korostuu innovatiivinen ja kuntouttava avohuoltotyö. Olemme Kaarinassa ottamassa käyttöön systeemistä mallia vuoden 2019 aikana ja odotamme hakijalta kehittämismyönteisyyttä sekä -innokkuutta.
Työtapamme on vahvasti jalkautuvaa ja verkostoituvaa ja tämän vuoksi myös oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Avoinna olevan viran tehtävät sijoittuvat lastensuojelun avohuollon tiimiin.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Laki 272/2005, 3 §

Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Koeaika 6 kuukautta.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Johtava sosiaalityöntekijä
Henna Kauppila
sähköpostitse
henna.kauppila@kaarina.fi
p.050 3732880
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan p. 050 314 6197

Perhe-ja vammaispalvelut
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan