Skip to main content
test
Lastensuojelun sosiaalityöntekijä - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perhepalveluiden tulosalueella on haettavana

LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Tule osaksi nykyaikaista ja kehittyvää tiimiämme! Lastensuojelun tulosalueella työskentelee 10 sosiaalityöntekijää ja palvelupäällikkö sekä 8 tehostetun perhetyön perhetyöntekijää, jotka toimivat myös työparina sosiaalityöntekijöille ja jotka tekevät lastensuojelussa sosiaaliohjausta sosiaalityöntekijöiden rinnalla. Asiakasmäärä sosiaalityöntekijällä on kohtuullinen ja työ tarjoaa sopivaa vaihtelua ketterässä ja kehittämis-ja koulutusmyönteisessä organisaatiossa.

Avoimena oleva virka sijoittuu lastensuojelun avohuoltoon. Sijaishuollossa ja jälkihuollossa on omat sosiaalityöntekijät. Ensisijainen toimipiste on sovittavissa.

Tarjoamme kehittyvän ja nykyaikaisen lähitiimin ja sen kollegiaalisen tuen. Sosiaalityöntekijänä pääset mukaan työntekijälähtöiseen kehittämistyöhön ja osaksi ammattitaitoista työntekijätiimiä. Työtä tukee myös esihenkilö ja säännölliset työnohjaukset. Etätyötä teemme satunnaisesti ja suunnitellusti. Lisäksi maksamme sosiaalityöntekijöille kilpailukykyistä palkkaa, 3636 euroa/kk. Toivomme hakijoilta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja näkemystä moniammatillisesta työstä ja työn kehittämisestä. Arvostamme aiempaa kokemusta sosiaalityöstä. Sosiaalityöntekijän virkatehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/05) 3 § mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Sosiaalityöntekijän virassa toimiva hoitaa vuorollaan virka-ajan sosiaalipäivystystä.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, tartuntalain 48 a § mukainen todistus rokotussuojasta sekä rikosrekisterilain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on savuton työpaikka. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Virka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa lastensuojelun palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044-4195 710,
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lastensuojelun palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044-4195 710
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi.

Lisätietoja

Lastensuojelu

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat