test

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, Akaa-Urjala

Hakuaika päättyy  3.10.2023 23:59

Sosiaalityöntekijä, haluatko mukavan ja sopivasti haastavan työn sekä kannustavan ja tukevan työyhteisön? Tule kanssamme rakentamaan hyvää lastensuojelua Pirkanmaalle! Meillä on haettavana vakituinen sosiaalityöntekijän virka Akaa-Urjala alueen lastensuojelun avo- ja sijaishuoltoon. Akaan hyvinvointikeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan rautatieaseman vieressä. Meillä on moniammatillinen työympäristö sekä uudet ja sisäilmaltaan hyvät työtilat.

Lastensuojelun sosiaalityö jakautuu tällä hetkellä alueen kuntien omiin tiimeihin Pirkanmaan hyvinvointialueen eteläisellä alueella. Akaa-Urjalan tiimiin kuuluu esihenkilön lisäksi sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja ja perhetyöntekijät. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja tukena meillä on perheterapeutin työpanos. Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä tuet perheitä, jotta lapsella olisi hyvät kasvuolosuhteet. Varmistat lapsen avo- ja sijaishuollon toteutumisen sekä vahvistat asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä moniammatillisesti yhdessä muiden lastensuojelun asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, teet päätöksiä asiakkaiden palveluista ja seuraat niiden toimeenpanoa.

Haluamme jokaisen sosiaalityöntekijän viihtyvän tässä tehtävässä. Parasta työssämme asiakastyön lisäksi onkin työporukkamme. Meillä on tiimissä kokeneita, ammattitaitoisia ja pitkään työssä olleita työntekijöitä. Kollegiaalinen tuki on meillä arkipäivää. Työtä tehdään työparityönä. Työnteon tukena Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteista käytössämme ovat lastensuojeluasioihin erikoistuneiden lakimiesten palvelut, lähiesihenkilön aktiivinen tuki ja konsultointiapu. Lisäksi tiimin säännölliset kokoontumiset ja työnohjaukset ovat sinua varten kouluttautumismahdollisuutta unohtamatta. Mainittakoon vielä, että Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Olet kelpoinen sosiaalityöntekijän virkaan, jos olet Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä katsotaan eduksi samoin kuin suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tässä tehtävässä tarvitset kykyä kohdata ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa. Sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, avoin mieli ja halu uuden oppimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään johtava sosiaalityöntekijä Marja Mäkelä puhelimitse 040 335 3466 tai sähköpostilla marja.k.makela@pirha.fi ja palvelupäällikkö Anneli Haliseva puhelimitse 044 422 2020 tai anneli.haliseva@pirha.fi.

Toivomme, että voit aloittaa vakituisessa virassa 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Viran työaika on kokoaikatyö ja koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta.

Johtava sosiaalityöntekijä Marja Mäkelä puh. 040 335 3466, marja.k.makela@pirha.fi tai palvelupäällikkö Anneli Haliseva p. 044 422 2020, anneli.haliseva@pirha.fi.
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Tutustu työnantajaan