test

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, pohjoinen Lappi

Hakuaika päättyy  9.10.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa on haettavana
kolme (3) vakituista lastensuojelun SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virkaa.

Sosiaalityöntekijöiden tehtävät sijoittuvat hyvinvointialueen organisaatiossa sosiaalipalveluiden toimialalle, perheiden ja työikäisten palveluiden -vastuualueelle Pohjoisen Lapin palvelualueelle. Pääasiallisen toimipisteen sijainti Pohjoisen Lapin palvelualueella on Inarissa (2) ja Kolarissa (1).

Avoinna olevien virkojen tehtävät sijoittuvat lastensuojeluun. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa.

Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, jonka tukena ovat pohjoisen palvelualueen esihenkilöt ja yhteistyötiimit sekä työnohjaus. Panostamme siihen, että jokainen saa tarvitsemansa tuen ja tarvittaessa työparin työn tekemiseen. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä, työmme luonne huomioon ottaen. Meillä on myös liukuva työaika. Sosiaalityöntekijä osallistuu virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalityön päivystykseen, josta saa erilliskorvauksen.

Arvostamme hakijoiden aikaisempaa työkokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja. Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävät voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Virat ovat vakituisia. Tehtäväkohtainen palkka on 4 100€/kk.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa 9.10.2023 klo 15:00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Paula Viisainen, lastensuojelun palvelupäällikkö, p. 0400 139 684, paula.viisainen@lapha.fi
Tiina Kanniainen, perheiden ja työikäisten palveluiden palvelupäällikkö (22.9-2.10.23 välillä), p. 040 582 6902, tiina.kanniainen@lapha.fi
Suvi Seikkula, vastuuyksikköjohtaja, p. 040 687 6503, suvi.seikkula@lapha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan