test

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä

Hakuaika päättyy  20.10.2023 14:00

Haemme lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityöntekijöitä vakituisiin virkoihin Naantalin ja Raision toimipisteisiin.

Palvelualueellamme on avoinna kolme uudenlaista sosiaalityöntekijän virkaa sijaishuollossa. Nämä virat tulevat siirtymään perustettavaan sijaishuollon yksikköön.

Alueellamme hoidetaan ajankohtaisesti lastensuojelun avo- ja sijaishuoltoa yhdennetysti. Varhan myötä avohuollon ja sijaishuollon asiakkaat eriytetään. Sijaishuollon sosiaalityöntekijänä sinulla on vastuu huostaanotettujen ja sijoitettujen lasten asiakastyöstä ja sen kehittämisestä oman tiimisi ja esihenkilösi kanssa. Teemme sosiaalityötä lapsiperheille asiakaslähtöisesti ja lähipalveluna. Saat työhösi tukea muun muassa johtavilta sosiaalityöntekijöiltä, kollegoiltasi, esihenkilöltäsi, juristeiltamme ja monilta oman alansa asiantuntijoilta.

Palvelualueellamme olemme arvioineet asiakasmäärien perusteella, että tarvetta on kolmelle sijaishuollon sosiaalityöntekijälle. Asiakasmäärissä noudatetaan lakisääteisiä asiakasmitoituksia. Yksi sosiaalityöntekijä sijoittuu Naantaliin ja kaksi Raisioon. Työtehtävät vaativat liikkumista alueella ja kauempana sijaishuoltopaikoissa. Siksi myös etätyön tekeminen on laajasti mahdollista.

Varha on uusi organisaatio ja tarvitsemme osaamistasi, innostustasi, näkemystäsi, tukeasi ja asiantuntijuuttasi, jotta voimme yhdessä rakentaa Varhasta sosiaalialan parhaimman työpaikan. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Työ on haastavaa, mutta palkitsevaa, koska pääset kehittämään uutta ja omaa osaamistasi. Alkuun olet osa avohuollon lastensuojelun tiimiä ja sinulla on lastensuojelun johtavan sosiaalityöntekijän ja esihenkilötiimimme tuki. Täytämme virat 18.9. alkaen tai sopimuksen mukaan. Meillä on kilpailukykyinen palkka ja hyvä tuki työllesi.

Työyhteisönä olemme joustava, monipuolista osaamista tukeva, kannustava ja turvallinen. Meille on tärkeää, että työn ohessa on myös iloa ja huumoria. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pidämme kiinni työajoista. Työaikasi (37,75 h/vko) voit suunnitella liukuvan työajan puitteissa. Sinulla on käytössäsi kaikki tarvittavat nykyaikaiset työvälineet ja voit tehdä osittain etätöitä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Me Varhalla haluamme luoda työkulttuurin, joka perustuu luottamukseen, läpinäkyvyyteen, ammattitaidon kehittämiseen ja arvostamiseen sekä laajaan asiantuntijoiden yhteistyöhön. Tavoitteenamme on nostaa sosiaalityön professio sen ansaitsemaan asemaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus. Arvostamme myös aiempaa työkokemustasi sijaishuollosta ja laajemmin lastensuojelusta. Mikäli kelpoisuusvaatimuksia täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan vuoden määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri- ja/tai työmatkaedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

http://varha.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Lottariina Unadike, lottariina.unadike@varha.fi / p. 0400 899 780 tai sijaishuollon palvelupäällikkö Sanna Salmivirta, sanna.s.salmivirta@varha.fi / p. 044 724 1247.
Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Tutustu työnantajaan