Lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus - Kaarinan kaupunki

Kaarinan lastensuojelussa on haettavana sosiaalityöntekijän sijaisuus ajalle: 1.3.2020 -31.8.2021.

Kaarinan lastensuojelussa työskentelee yhdeksän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä.
Työskentely jakautuu akuutti- ja arviointisosiaalityön, avohuollon sosiaalityön sekä sijais- ja jälkihuollon sosiaalityön tiimeihin. Lastensuojelu kuuluu Kaarinassa perhe- ja sosiaalipalveluihin.

Lastensuojeluyksikkömme tekee tiivistä verkostotyötä Kaarinan perhekeskuksen, neuvoloiden, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon, päivähoidon, koulujen, nuorisopalveluiden ja poliisin kanssa.

Lastensuojelussa korostuu innovatiivinen ja kuntouttava avohuoltotyö. Olemme ottaneet Kaarinassa käyttöön systeemisen työskentelymallin ja odotamme hakijalta kehittämismyönteisyyttä sekä -innokkuutta.
Työtapamme on vahvasti jalkautuvaa ja verkostoituvaa ja tämän vuoksi myös oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Avoinna olevan viran tehtävät jakautuvat sekä lastensuojelun päivystys- ja alkuarviointitiimiin että avohuollon tiimiin kesken.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Laki 272/2005, 3 § Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voimme ottaa opintonsa loppuvaihessa olevat huomioon. Sijaisuuden pituudesta voidaan neuvotella valitun työntekijän omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.


Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät lastensuojelun parissa ja hyvän ammatillisen tuen.

Kaarinassa on käynnissä lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäväkohtaisen palkkatason tarkastus ammattialan yleisen palkkataso huomioiden. KVTES:ssa henkilökohtainen lisä on mahdollista myöntää jo palkkausvaiheessa rekrytointilisän sijaan. Lisä on voimassa siihen asti kunnes arviointi tehdään työsuorituksen perusteella.

Suhtaudumme Kaarinassa positiivisesti säännölliseen etätyöhön, työajan joustoihin ja osaamisen kehittämiseen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä
Henna Kauppila
sähköpostitse
henna.kauppila@kaarina.fi
p.050 3732880
tiedustelut: ti 11.2. klo 12-15 ja to 13.2. klo 8.30-11
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan p. 050 314 6197

Perhe-ja sosiaalipalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.