test
Lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus - Lempäälän kunta

Haemme sosiaalityöntekijän sijaista Lempäälään lastensuojelun tiimiin ajalle 2.1-31.12.2022.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan sijaisuuteen palkata myös loppuvaiheen opiskelija, joka täyttää lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstä 817/2015 12§ kelpoisuusehdot. Valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilöiden soveltuvuuteen.

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä oman työn organisointi- ja dokumentointitaitoja. Lisäksi arvostamme asiakasta arvostavaa työotetta sekä rohkeutta etsiä uusia ratkaisuja vaihtuviin tilanteisiin. Tehtävä edellyttää liikkumista, joten ajokortti helpottaa työn organisointia.

Lastensuojelun tiimin tukena on systeeminen tiimimalli. Saat esimiehen, tiimin sekä perheterapeutin täyden tuen sekä ryhmätyönohjausta. Lempäälässä on mahdollista tehdä etätyötä. Työajan voit suunnitella liukuvan työajan puitteissa. Asiakasmäärät ovat kohtuulliset. Tällä hetkellä asiakkaita on noin 30.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuaikana.
Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.
Sijaisuuteen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Anneli Haliseva, puh. 0401337469. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä 24.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: HImminpolku 6, D-rappu, 3 krs, 37500 Lempäälä

Sinulle suositellut työpaikat