Lastensuojelun sosiaalityöntekijän viransijaisuus - Äänekosken kaupunki

Kiinnostaako sinua uudet haasteet ja työ, jossa jokainen päivä on erilainen? Haemme innokasta osaajaa ja rohkeaa ammattilaista SOSIAALITYÖNTEKIJÄN tehtävään ajalle 1.11.2020 - 30.10.2021 Äänekosken lastensuojelutiimiin.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat työskentely lapsen ja hänen läheistensä sekä perheen verkoston kanssa, asiakassuunnitelman laatiminen, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen, lapsen kiireellinen sijoitus, huostaanoton ja sijoituksen valmistelu sekä sijaishuollon sosiaalityö. Työhön sisältyy lisäksi virka-aikaista päivystystä. Työ on monipuolista ja haastavaa; työskentelet moniammatillisessa verkostossa sosiaalityön ja lastensuojelun asiantuntijana.

Äänekosken lastensuojelutiimiin kuuluvat neljä lastensuojelun sosiaalityöntekijää, palveluohjaaja ja johtava sosiaalityöntekijä sekä palvelutarpeen arvioinnissa työskentelevät lapsiperheiden palveluohjaaja ja yksi sosiaalityöntekijä. Tarjoamme Sinulle kehittämismyönteisen työyhteisön, jatkuvan ja tiiviin työn tuen sekä mahdollisuuden osaamisesi syventämiseen mm. koulutuksen, työnohjauksen ja mentoroinnin avulla. Käytössämme ovat Äänekosken ja Keski-Suomen monipuoliset palvelut lapsille ja perheille. Äänekosken kaupunki on vuonna 2020 mukana valtakunnallisessa systeemisen lastensuojelun SYTY!-kehittämishankkeessa, jossa kaikki lastensuojelun työntekijät koulutetaan systeemiseen lastensuojelun tiimimalliin. Olemme ottaneet kevään 2020 aikana osittain käyttöön systeemisen sosiaalityön mallin, jossa korostuu työn reflektointi ja asiakkaan osallisuus. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet, uudet toimitilat ja oman työhuoneen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Huomioimme haussa ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Opiskelua työn ohessa voidaan joustavasti tukea ja työtä voi tehdä osin myös etätyönä. Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Virkaan valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Tehtävän täytössä noudatetaan 4:n kk:n koeaikaa ja tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalityön johtaja Raija Kojo, p. 040 571 4138, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)aanekoski.fi.

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Sosiaalityö
Osoite: PL 24, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.