Skip to main content
test
Lastensuojelun sosiaalityöntekijän viransijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perhepalveluiden tulosalueella on haettavana 3.10.2022 klo 15 saakka

LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUS (15.8.2023 saakka)

Tule osaksi nykyaikaista ja kehittyvää tiimiämme! Lastensuojelun tulosalueella työskentelee 10 sosiaalityöntekijää ja palvelupäällikkö, kaksi sosiaaliohjaajaa sekä 8 tehostetun perhetyön perhetyöntekijää, jotka toimivat myös työparina sosiaalityöntekijöille ja jotka tekevät lastensuojelussa sosiaaliohjausta sosiaalityöntekijöiden rinnalla. Asiakasmäärä sosiaalityöntekijällä on kohtuullinen ja työ tarjoaa sopivaa vaihtelua ketterässä ja kehittämis-ja koulutusmyönteisessä organisaatiossa.

Avoimena oleva virka sijoittuu lastensuojelun avohuoltoon. Sijaishuollossa ja jälkihuollossa on omat sosiaalityöntekijät. Ensisijainen toimipiste on Ylivieskan perhepalvelukeskus.

Tarjoamme kehittyvän ja nykyaikaisen lähitiimin ja sen kollegiaalisen tuen. Sosiaalityöntekijänä pääset mukaan työntekijälähtöiseen kehittämistyöhön ja osaksi ammattitaitoista työntekijätiimiä. Työtä tukee myös esihenkilö ja säännölliset työnohjaukset. Etätyötä teemme satunnaisesti ja suunnitellusti. Lisäksi maksamme sosiaalityöntekijöille kilpailukykyistä palkkaa, 3708,72 euroa/kk. Toivomme hakijoilta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja näkemystä moniammatillisesta työstä ja työn kehittämisestä. Arvostamme aiempaa kokemusta sosiaalityöstä. Sosiaalityöntekijän virkatehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/05) 3 § mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Viran hoitoon liittyvien tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on savuton työpaikka. Virassa on kuuden kuukauden koeaika ja virkaan valitun on ennen työssä aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden tilastaan sekä tartuntalain 48 a § mukainen todistus rokotussuojasta.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Virka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa lastensuojelun palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044-4195 710, sähköposti etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lastensuojelun palvelupäällikkö Kaija Jokela, puh. 044-4195 710, sähköposti etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Perhe- ja sosiaalipalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat