Skip to main content
test
Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka - Sastamalan kaupunki

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana lastensuojelun sosiaalityöntekijän vakituinen virka. Sosiaalityöntekijä on osa lapsiperheiden sosiaalityön tiimiä, jossa työskentelee 20 lapsi- ja perhepalveluiden osaajaa lastensuojelussa, perhesosiaalityössä, perhetyössä ja lapsiperheiden kotipalvelussa. Lastensuojelun sosiaalityön tiimi vastaa lastensuojelulain mukaisesta avo- ja sijaishuollosta sekä alle 18-vuotiaiden jälkihuollosta.

Arvostamme kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä, joustavaa ja tarttuvaa työskentelyotetta. Tarjoamme puolestamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jonka tueksi saat huumorintajuisen, positiivisen, toisiaan tukevan ja kehittämismyönteisen työporukan.

Työyhteisömme on sopivan pieni ja dynaaminen, mutta toisaalta riittävän suuri ja sosiaalityöntekijän työskentelyä tukeva. Työskentelemme työpareittain, tiimikokoukset toteutuvat viikoittain ja myös säännöllinen ryhmätyönohjaus on järjestetty. Työyksikössämme on käytössä virka-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus ainakin ajoittain on eduksi. Työn sujuvuuden mahdollistavat ajanmukaiset työvälineet, oma työhuone, liukuva ja joustava työaika, etätyömahdollisuus sekä ilmainen parkkipaikka työpäivän aikana. Meille on helppo tulla, sillä työpisteemme sijaitsee Sastamalan ydinkeskustassa julkisten liikenneyhteyksien ja paikallisten palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus ja laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää vuodeksi sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 12 §:n mukaisella sijaispätevällä alan opiskelijalla.

Valitun tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä kahden viikon kuluessa tehtävässä aloittamisesta Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työehdot ovat SOTE-sopimuksen mukaiset. Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Meillä on voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 Sastamala, kuoreen merkintä: Hakemus.

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lapsiperheiden sosiaalityön päällikkö Jaana Raatikainen puh. 050 502 0419, jaana.raatikainen@sastamala.fi ja perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Hanna Lähteenmäki puh. 040 488 0211, hanna.lahteenmaki@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun sosiaalityö

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan ja Punkalaitumen kunnan yhteensä 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat