Lastentarhanopettaja - Kaarinan kaupunki

Lastentarhanopettaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin Rauvolan päiväkodissa on haettavana lastentarhanopettajan määräaikainen sijaisuus ajalle 15.4.2019-26.2.2020. Rauvolan päiväkodissa korostamme pienryhmätoimintaa, lasten osallisuutta, sekä leikin keskeistä merkitystä. Rauvolan päiväkoti on Vihreän Lipun päiväkoti ja kestävän kehityksen periaatteet ovat osa arkea.

Toivomme sinun olevan aktiivinen, joustava ja monipuolinen työssäsi. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä ja luovuutta.

Edellytämme Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 7§:n mukaista kelpoisuutta. Esi- ja alkuopetuksen pätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Valitun työntekijän tulee toimittaa itsestään rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tarjoamme innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön, sekä hyvän ammatillisen tuen.

Työ alkaa 15.4.2019 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia.
Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupunki/ Varhaiskasvatus/ Kiti Rajainmäki, Rauvolantie 4, 20760 Piispanristi. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Kiti Rajainmäki
päiväkodin johtaja
050 373 1023
kiti.rajainmaki@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Kaarina

Kaarina on yli 33 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan