Lastentarhanopettaja - Siikalatvan kunta

Siikalatvan kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana lastentarhanopettajan vakituinen virka alkaen 8.4.2019. Viran tämänhetkinen sijoituspaikka on Hiirenkorvan päiväkoti. Hakijoilta edellytämme varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaista kelpoisuutta: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta työyhteisössä sekä perheiden kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisterinote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä.

Lisätietoja

https://www.siikalatva.fi/varhaiskasvatus-1
https://www.siikalatva.fi/päiväkodit

Lisätietoja antaa Sirkka Kemppainen p. 044 511 8476 sirkka.kemppainen@siikalatva.fi

Siikalatvan kunta
Osoite: Pulkkilantie 4, Siikalatva

Siikalatvan kunta on vireä kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Sen sijainti on nelostien molemmin puolin. Neljässä kylätaajamassa tarjotaan varhaiskasvatusta lähipalveluna päiväkodeissa ja kahdella kylällä on myös perhepäivähoitoa. Kunnalle on määritelty arvot, jotka ovat yhteen hiileen, oppimisen ilo, hullut ideat ja teot ratkaisee. Ennakkoluulottomasti haluamme kehittää varhaiskasvatusta näiden arvojen mukaisesti.

Tutustu työnantajaan