Lastentarhanopettaja - Utajärven kunta

Lastentarhanopettaja - Utajärven kunta

Haemme varhaiskasvatuksen tiimiin, 3-6-vuotiaiden ryhmään lapsen kasvu- ja oppimisprosessin tuntevaa lastentarhanopettajaa ajalle 5.8.2019 - 31.7.2020. Työssä tarvitaan pedagogista osaamista ja kokemusta, joustavuutta, lämminhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Työaika keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h/vk.
Kelpoisuusehtona tehtävässä on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös hakijat, joilla kelpoisuusehto ei täyty (esim. opiskelijat), mikäli kelpoisuuden täyttäviä hakijoita ei ole.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti hieman korotettuna, lisäksi maksetaan TVA:n mukaista lisää. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

varhaiskasvatuksen esimies Sanna Valkonen, p. 050 5213 748 tai sähköposti etunimi.sukunimi@utajarvi.fi

Utajärven kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Kirkkotie 36, 91600 Utajärvi

Utajärvi on savuton kunta ja savuton työpaikka. Tavoitteena on turvata kaikille savuton ympäristö ja erityisesti pyrkiä ehkäisemään nuorten tupakoinnin aloittamista.

Tutustu työnantajaan