Lastentarhanopettaja - Sallan kunta

Lastentarhanopettaja - Sallan kunta

Salla on noin 3500 asukkaan kunta keskellä puhdasta luontoa Itä-Lapissa. Sallan kunnan varhaiskasvatuspalvelut sijaitsevat Kinttalanharjun varhaiskasvatuskeskuksessa, jossa on neljä ryhmää sekä esiopetusryhmä. Varhaiskasvatuskeskuksessa on noin 100 paikkaa. Henkilöstöä on n. 20

Etsimme kolmea lastentarhanopettajaa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja positiivisen työympäristön sekä tukea ja koulutusta. Edellytämme joustavuutta työskennellä eri ryhmissä (esikoulu, 5-vuotiaiden, 3-4-vuotiaiden, 2,5 -4-vuotiaiden ja alle 3-vuotiaiden ryhmä). Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä, mutta edellytämme mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin, viikonloppuisin tai tarvittaessa öisin.

TARJOAMME tilaisuuden kehittää omaa osaamista sekä työn, jossa voit vaikuttaa lasten elämään. Tehtävänä on vastata lapsiryhmän pedagogisesta toiminnasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan Vakan kasvattajatiimissä ja moniammatillisessa yhteistyöryhmässä. Toimintamme perustuu 4 K:n toimintamalliin eli kohtaa, kuuntele, keskustele ja kannusta.

ARVOSTAMME ihmislähtöistä työotetta, innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä sekä joustavaa, positiivista ja työyhteisöä kehittävää asennetta.

EDELLYTÄMME lastentarhanopettajan pätevyyttä (kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja) sekä kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta ja varhaiskasvatustyöstä. Toimeen valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ennen toimen vastaanottamista.

Hakemus ansioluetteloineen sekä tutkinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan 31.5.2019 klo 16.00 mennessä kuntarekryn kautta tai osoitteella: Sivistystoimenjohtaja Marja Myllykangas, Postipolku 3, 98900 Salla

Tule mukaan innostuneeseen joukkoomme tekemään laadukasta varhaiskasvatusta!

Lisätietoja

http://www.salla.fi

Vs. varhaiskasvatuspalveluiden johtaja Elisa Vaarala puh. 040 519 2689 tai sivistystoimenjohtaja Marja Myllykangas puh. 040 8488 519. Sähköposti: etunimi.sukunimi@salla.fi

Sivistyspalvelut
Osoite: Postipolku 3, 98900 Salla

Tutustu työnantajaan