Lastentarhanopettaja - Limingan kunta

Lastentarhanopettaja - Limingan kunta

Limingan varhaiskasvatuspalveluissa on avoimena määräaikainen lastentarhanopettajan sijaisuus (kolme paikkaa). Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus, eduksi katsotaan esiopetuspätevyys.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta työn kehittämiseen, oma-aloitteisuutta ja kokemusta päiväkotityöstä. Sijaisuudet ovat ajalle 9.8.2019 - 29.5.2020.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Päiväkodinjohtaja Erja Laine p. 050 5978 553 tai etunimi.sukunimi@liminka.fi.

Sivistyspalvelut
Osoite: Liminka

Liminka on nuorekas ja kehittyvä kunta Oulun seudulla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Oulun kaupungista. Limingan kunnan valttikortteina ovat erinomainen sijainti valtateiden varressa ja lentokentän läheisyydessä sekä nuorekas väestörakenne.
Kunnastamme löytyy turvallisia ja viihtyisiä asumismuotoja moneen makuun. Erinomaisten peruspalvelujen lisäksi voimme tarjota koko perheelle laajan valikoiman vapaa-ajan viettomahdollisuuksia liikunnan, kulttuurin ja luontoelämysten parissa.

Tutustu työnantajaan