Lastentarhanopettaja - Kaarinan kaupunki

Lastentarhanopettaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin Kesämäen päiväkodissa on haettavana lastentarhanopettajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 2.1.- 31.3.2020. On mahdollista, että sijaisuus jatkuu myös tämän jälkeen. Kesämäen päiväkodissa korostamme osallisuutta, toiminnan porrastamista ja pienryhmätoimintaa sekä leikin keskeistä merkitystä havainnoiden ja dokumentoiden.

Hakemamme henkilö on joustava ja innovatiivinen. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan ottaa huomioon.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä hyvän ammatillisen tuen.

Huomioithan hakiessasi, että vuorotteluvapaan sijaisuutta voivat hakea henkilöt, jotka ovat työ- ja elinkeinotoimistossa työttöminä työhakijoina ja täyttävät jonkin seuraavista ehdoista:
1) Henkilö on ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 päivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
2) on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi tai
3) vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Nina Nyyssönen, PL 12 20781 Kaarina. Kuoreen merkintä "lastentarhanopettaja". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja
Kalliokoski Jaana
p. 050 3732 535
jaana.kalliokoski@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.