Lastentarhanopettaja SO/LTO20 Haikalan päiväkoti - Nurmijärven kunta

Lastentarhanopettaja SO/LTO20 Haikalan päiväkoti - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö
Tule mukaan tekemään yhteistä työtä lapsen hyväksi
Haemme varhaiskasvatukseen
Lastentarhanopettajaa
vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Haikalan päiväkodin esiopetusryhmä Klaukkalassa. Työaika 38,75 h.
Oletko innostunut varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kehittämisestä, pidätkö yhteistyöstä oman tiimisi ja työyhteisösi kanssa? Onko vahvuuspedagogiikka lähellä sydäntäsi? Haikalan päiväkoti tarjoaa sinulle työstään innostuneet työkaverit, viihtyisät ja muunneltavat tilat pedagogiikan toteuttamiseen ja mahdollisuuden toteuttaa omaa osaamista.
Nurmijärven kunta tarjoaa laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta lapsiperheille. Ammattilaisille tarjoamme työtä kehittyvissä moniammatillisissa työryhmissä.
Pätevyys määräytyy varhaiskasvatuslain 541/2018 mukaan. Hakijalta edellytetään soveltuvuutta tehtävään, hyviä vuorovaikutustaitoja, riittävää suomenkielentaitoa, yhteisvastuullisuutta työyhteisötoiminnassa ja muiden yhteistyötahojen kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Minna Kempas p. 040 317 4537. Odotamme yhteydenottoasi.
Palkkaus perustuu kunnalliseen virka-/työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikostaustaote.
Hakuaika päättyy 27.5.2019 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Työpaikka
  • nur-4292
  • 13.5.2019 - 27.5.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

päiväkodinjohtaja Minna Kempas p. 040 317 4537. Odotamme yhteydenottoasi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan