Lastentarhanopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Lastentarhanopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Oletko oma-aloitteinen, työstäsi motivoitunut ja monikulttuurisuudesta kiinnostunut lastentarhanopettaja? Meillä olisi tarjolla sinulle työpaikka mutkattomassa ja nuorekkaassa työyhteisössämme.

Haemme Pernontien päiväkotiin lastentarhanopettajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sovit joukkoomme, jos olet innostunut, luova ja huumorintajuinen ja sinulla on positiivinen, ammatillinen ja lapsilähtöinen työote ja hyvät yhteistyötaidot.

Päiväkotimme sijaitsee luonnonläheisessä Pernon kaupunginosassa. Meillä on hyvin tilaa monipuoliseen toimintaan sekä sisällä että ulkona. Lisäksi piha-aidan takaa alkaa metsä Peikkotorneineen ja päiväkotia vastapäätä tien toisella puolella on urheilukentät. Meillä on motivoitunut, ajanhermolla oleva henkilökunta ja toiminnassamme on mutkatonta tekemisen riemua. Tarjoamme lapsille strukturoidun ja turvallisen oppimis- ja kasvuympäristön, jossa heidän on helppo kasvaa, kehittyä ja oppia.

Yleiskuvauksen päiväkodista saat blogistamme: http://blog.edu.turku.fi/pernontienpk ja tuoreempia arjen puuhiamme voit seurata instagramissa: pernonpk

Päiväkotiimme pääset helposti keskustasta busseilla 42, 220 ja 221.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki 540 § 26.

Hakijoissa huomioidaan myös kevään 2019 aikana valmistuvat. Tehtävään pätevöittävän tutkinnon on oltava valmis viimeistään 30.6.2019.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Päivikki Konttinen p. 044 907 2171 tai paivikki.konttinen(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Pernon päivähoitoyksikkö
Osoite: Pernontie, Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan