Lastentarhanopettajan avoin haku - Sarastia Rekry Oy

Lastentarhanopettajan  avoin haku - Sarastia Rekry Oy

Sarastia Rekry etsii innokkaita lastentarhanopettajia eri mittaisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksia varhaiskasvatuspalveluissa. Työtä on tarjolla useilla eri paikkakunnilla, mukavissa työyksiköissä!

Keikkatyö antaa mahdollisuuden tehdä työtä joustavasti, voit valita itsellesi sopivat työskentelyajankohdat ja työyksiköt.

Täytä hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä.

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään opinto- ja työkokemustietosi sekä lisää liitetiedostoon liitteesi. Hakujärjestelmän liittyvät kysymykset 03 6213900, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi

Lisätietoja

https://www.sarastiarekry.fi/

Tutustu työnantajaan

asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi

Sarastia Rekry Oy
Osoite: Hämeenlinna, 13100 Hämeenlinna

Sarastia Rekry Oy on vuonna 2008 perustettu asiakkaidensa omistama valtakunnallinen henkilöstöpalveluyhtiö. Sarastia Rekry välittää työntekijöitä mm. seuraaville palvelualueilla: ikäihmisten palvelut, koti- ja asumispalvelut, vammaispalvelut, varhaiskasvatus- ja opetuspalvelut, avo- ja erikoissairaanhoito, hammashoito, ensihoitopalvelut, ateria- ja puhtauspalvelut ja logistiikkapalvelut. Vuonna 2018 työntekijöitä välitettiin noin 100 000 sijaistarpeeseen. Sarastia Rekry toimii yhdeksän eri maakunnan alueella. Määräaikaisten työsuhteiden perusteena ovat olleet asiakasorganisaatioiden oman henkilöstön poissaoloihin perustuvat sijaistarpeet.