Lastentarhanopettajan perhevapaan sijaisuus - Parkanon kaupunki

Parkanon kaupungin sivistystoimessa julistetaan haettavaksi Lastentarhanopettajan perhevapaan sijaisuus ajalle 7.1.-9.10.2020

Lastentarhanopettajan toimiin varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajakoulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Lastentarhanopettajan toimeen valittavalta odotamme käytännön kokemusta varhaiskasvatustyöstä, sitoutuneisuutta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja ennakkoluulotonta työotetta sekä kykyä ottaa vastuuta tiimin ja työyhteisön pedagogisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja johtamisesta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Määräaikaisissa toimissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta 11.12.2019 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.parkano.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkotien hallinnollinen johtaja Jaana Mansikkaviita, puh. 044-7865 511
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja/varhaiskasvatuksen palveluohjaus Sarita Rajamäki, puh. 044-7865 530

Parkanon kaupunki
Osoite: Parkanontie 37, 39700 Parkano

Parkano on n. 6700 asukkaan vireä kaupunki Pirkanmaalla, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan kulmauksessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Parkano on aktiivinen alueellinen teollisuuden ja kaupan keskus, joka edistää alueensa asukkaiden ja yritysten hyvinvointia.