test
Lastentautien erikoislääkäri - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme lastentautien erikoislääkäriä Kainuun keskussairaalaan lasten somaattisen erikoissairaanhoidon tulosyksikköön.

Lasten somaattisessa erikoissairaanhoidossa toimii lasten ja nuorten poliklinikka, osasto sekä vastasyntyneiden teho-osasto. Vastasyntyneiden teholla ja vierihoidossa on käytössä perhehuonemalli. Lasten ja nuorten poliklinikalla hoidetaan yleispediatrisia ja suppeiden erikoisalojen potilaita, konsultteina käyvät mm. kardiologi, endokrinologi, reumatologi ja gastroenterologi. Lastenneurologinen työryhmä vastaa lastenneurologisten potilaiden hoidosta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, koulutus- ja kehitysmyönteisyyttä sekä synnytystoiminta huomioiden akuuttitaitoja ja neonatologista kiinnostusta.

Kainuun uusi keskussairaala tarjoaa lastenlääkärille erinomaisen toimintaympäristön, mukavan työyhteisön, monipuolisen työnkuvan, joustavan työajan sekä kilpailukykyisen palkan. Tuemme kouluttautumista ja jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusehtona virkaan on lastentautien erikoislääkärin tutkinto.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan ylilääkäri Liisa Kalliokoskelle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "lastentautien erikoislääkäri"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yl Liisa Kalliokoski, p. 044 562 8873, liisa.kalliokoski@kainuu.fi ja ayl Jenny Karjalainen p. 044 727 4033 jenny.karjalainen@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Osasto L

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat