Lastentautien erikoislääkärin virka (id2047) - Siun sote

Lastentautien erikoislääkärin virka (id2047) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!
Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme sekä erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut ja käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.

Siun sotessa on haettavana 2.6.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, lastentaudit
Joensuussa keskussairaalapalvelujen konservatiivisella palvelualueella lastenkeskuksessa on haettavana erikoislääkärin virka, lastentaudit. Lastenkeskukseen kuuluvat sekä lastentaudit että -neurologia. Lastentaudeilla työskentelevät ylilääkäri (lastenallergologi), kaksi apulaisylilääkäriä (neonatologi ja tuleva gastroenterologi) sekä 5 erikoislääkäriä (mm. endokrinologi). Lastenneurologialla työskentelevät ylilääkäri ja erikoislääkäri. Lisäksi meillä työskentelee 3-5 erikoistuvaa lääkäriä.
Työnkuvan suunnittelussa huomioidaan hakijan mahdollista erityisosaamista ja kiinnostuksen alueita. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön. Itä-Suomen yliopiston hajautettu lastentautien kandiopetus käynnistyy elokuussa. Kevääseen 2020 mennessä uudistamme toimintaamme siirtyessämme valmistuviin tiloihin J2-laajennukseen. Erikoislääkärinä pääset mukaan uudistuvien prosessien ja työnkuvasi suunnitteluun. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Hakijalla tulee olla erikoislääkärin oikeudet lastentautien erikoisalalla. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.
Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Lisätietoja antavat lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen, 0133303768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkäri Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi.
Tehtävään haetaan sähköisesti.
Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Joensuussa 13.5.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Työpaikka
  • siso-2047
  • 13.5.2019 - 2.6.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen, 0133303768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkäri Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi.

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan