Lastenvalvoja - Salon kaupunki

Lastenvalvoja - Salon kaupunki

Ilmoittautuminen Salon lastenvalvonnan sijaisrekisteriin

Salon kaupungin perhesosiaalityön palveluihin muodostetaan sijaisrekisteriä akuutteihin tarpeisiin.

Ilmoittaudu mukaan sijaisrekisteriin. Mikäli tunnet kiinnostusta lasten parissa tehtävään sosiaalityöhön ja voit saapua työhön nopeastikin. Soveltuvia tutkintoja ovat sosiaalityöntekijä ja oikeustieteen maisteri. Eduksi luetaan työkokemus lastenvalvojatyöstä (huolto- ja tapaamissopimukset, isyyden vahvistaminen, elatusmaksujen vahvistaminen. Voit tarvittaessa neuvotella myös osa-aikaisesta työajasta.

Lisätietoja tehtävistä antaa perhesosiaalityön päällikkö Katri Viippo katri.viippo@salo.fi tai puh. 02 7783001

Oman auton käyttömahdollisuus sujuvoittaa tehtävän hoitoa.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, ota yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Työmääräyksen pituudesta riippuen työ- tai virkasuhteeseen otettavan on esitettävä voimassa oleva lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa perhesosiaalityön päällikkö Katri Viippo katri.viippo@salo.fi tai puh. 02 7783001

Salon kaupunki, HYVINVOINTIPALVELUT, SOTE, Sosiaalityön hallinto
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on reilun 53 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla monipuolisen elinkeinoelämän sekä älykkään teknologian osaamisen kaupunki, joka toimii tehokkaasti ihmisen ja ympäristön parhaaksi. Lisätietoja www.salo.fi

Tutustu työnantajaan