Lastenvalvoja - Kangasalan kaupunki

OSA-AIKAINEN LASTENVALVOJAN VIRKA 40 %, lapsiperheiden sosiaalipalvelut

Kangasalan kaupungin ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella lapsiperheiden sosiaalipalveluissa työskentelee kaksi lastenvalvojaa, joista yksi työskentelee Kangasalla ja yksi Pälkäneellä. Pälkäneen lastenvalvoja tekee lastenvalvojan työtä osa-aikaisesti. Lastenvalvojat ovat osa lapsiperheiden sosiaalipalveluiden tiimiä, johon kuuluu Kangasalla kahdeksan sosiaalityöntekijää ja yksi ohjaaja ja Pälkäneellä kaksi sosiaalityöntekijää.

Haemme lastenvalvojaa vakituiseen virkaan 9.3.2020 alkaen.

Lastenvalvojan tehtäviä ovat isyyden ja äitiyden selvittäminen, lapsen huoltoon, asumiseen, tapaamiseen ja elatukseen liittyvät sopimusneuvottelut ja sopimusten vahvistaminen lainvoimaiseksi, tarvittaessa lapsen mielipiteen selvittäminen sekä sosiaalihuoltolain 27 § mukaisen tuetun ja valvotun tapaamisen järjestäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015, 7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Määräaikaisesti enintään vuodeksi voidaan virkaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun (em. lain 12 §). Hakijan eduksi katsotaan kokemus lastenvalvojan työstä ja eroperhepalveluista sekä lapsen kuulemisesta. Työ on luonteeltaan itsenäistä. Työn kollegiaalisena tukena ovat Kangasalan lastenvalvoja ja hallinnollisena tukena oma esimies. Lastenvalvojan tukena on myös työnohjaus yhdessä Kangasalan sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Kangasalan kaupunki tarjoaa lisäksi hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti 5.3.2020 iltapäivällä.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Vt. johtava sosiaalityöntekijä Katariina Liimatainen, 040 133 6305, katariina.liimatainen@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.