Lastenvalvoja - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin erityisryhmien sosiaalipalveluiden perheoikeudellisissa palveluissa on haettavana LASTENVALVOJAN vakituinen virka.

Perheoikeudellisissa palveluissa lastenvalvojan tehtäviin kuuluu äitiyslain mukaiset äitiyden selvittämiset, isyyslain mukaiset isyyden selvittämiset, lasten asumis-, huolto-, tapaamis- ja elatussopimusten vahvistamiset sekä valvotut ja tuetut tapaamiset.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen kelpoisuus tai muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Eduksi luetaan aiempi kokemus lastenvalvojan tehtävistä.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 § 3 mukainen rikosrekisteriotteen valinnan suorittaneelle viranhaltijalle.

Tehtäväkohtainen palkka on KVTES:n hinnoittelukohdan 04SOS04A mukaan 3322,55 EUR/kk.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10033/2020. Hakemukset on toimitettava 1.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Maria Marttila, p. 044 703 4767 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Erityisryhmien sosiaalipalvelut, Erityisryhmien sosiaalipalvelujen yhteiset palvelut
Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka