Lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Huom! Hakuaikaa jatkettu ma 9.9.2019 klo 12.00 asti. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon haussa.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen Mänttä-Vilppulan kaupungin sosiaalipalveluihin

LASTENVALVOJA-SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävänäsi on
lastenvalvojan tehtävät Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella sekä lapsiperheiden sosiaalityö. Lapsiperheiden sosiaalityö sisältää laaja-alaisesti tehtäviä palvelutarpeen arvioinnista ja ennaltaehkäisevistä palveluista lastensuojelun sijaishuoltoon sekä jälkihuoltoon. Mänttä-Vilppula ja Juupajoki muodostavat sote-yhteistoiminta-alueen, jossa vastuukuntana on Mänttä-Vilppula. Sijoituspaikkasi on Mänttä-Vilppula.

Edellytämme sinulta
lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (2015/817) 7§:n mukaista oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia sekä lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen esittämistä ennen virkaan valitsemista. Huomioimme myös sosiaalityön maisteritutkinto-opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Arvostamme työkokemustasi lastenvalvojan tehtävistä, lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Lisäksi kokonaisuuksien hallinta, työtä pelkäämätön oma-aloitteisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinun vahvuuksiasi. Sinulle sosiaalityön verkostot ovat luontainen toimintaympäristö ja asiakastilanteissa olet vahvasti ja lämpimästi läsnä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja työhön liittyvät tietojärjestelmät ja tietojenkäsittelyohjelmat tuttuja. Eikä muuten haittaa, mikäli suhtaudut asioihin ilon ja huumorin kautta. Se auttaa sinua selviämään haastavista ja työntäyteisistä päivistä.

Tukenasi
olevassa tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kaksi lapsiperheiden sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja ja viisi perhetyöntekijää. Lisäksi arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus eivät ole vain sinun hyveitäsi - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti. Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Viran ehdot
määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.Tehtäväkohtainen palkka 3700 €/kk, joka sisältää rekrytointilisän 503,70 €. Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä palvelujohtaja Alli Ruuhilehdon, 050 501 0400 tai johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakasen, 044 797 2005 puoleen.

Tartu haasteeseen!
Täytä hakemus maanantaihin 9.9..2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Palvelujohtaja Alli Ruuhilehto, p. 050 501 0400, alli.ruuhilehto@taidekaupunki.fi ja johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakanen p. 044 797 2005, raili.linden-hakanen@taidekaupunki.fi

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sosiaalipalvelut
Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

Mänttä-Vilppula on yli 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka.
www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan