test

Lastenvalvoja Varkauteen

Hakuaika päättyy  28.9.2023 12:00

Tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme lastenvalvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen perheoikeudellisten palveluiden resurssiyksikköön ajalle 1.1.2024 -31.1.2025. Yksikkömme sijaitsee Varkaudessa ja meillä työskentelee yhteensä kymmenen lastenvalvojaa.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Lastenvalvojana työssäsi vastaat lasten vanhemmuuden selvittämisestä sekä valmistelet ja vahvistat sopimuksia liittyen lapsen huoltoon, asumiseen, tapaamisoikeuteen ja elatukseen eroperheiden ja yhdessä asumattomien vanhempien tilanteissa. Tarvittaessa laadit sopimuksia myös muiden kuin biologisten vanhempien (esim. oheishuoltajien) oikeuksista, annat olosuhdeselvityksiä tuomioistuimille lapsen huoltoa, asumista ja tapaamisoikeutta koskevissa asioissa sekä annat perheen sisäisen adoption neuvontaa ja teet päätöksiä perheasiain sovittelusta sekä valvoituista ja tuetuista tapaamisista ja vaihdoista.

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme tarvittavia palveluita, kuuluu työhösi myös yhteistyö yksityisten palveluntuottajien kanssa. Tulet hoitamaan myös 18 vuotta täyttäneiden lasten koulutusavustus ja aviopuolisoiden välisiä elatussopimusasioita.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lasten ja perheiden parissa. Lisäksi saat työskennellä ammattitaitoisen tiimin kanssa, joka tukee sinua tehtävässäsi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen 4042,65 €/kk ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työaika on 37,75 h/vko.

Olisitko etsimämme lastenvalvoja?

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä kehitysmyönteisyyttä. Työssäsi tarvitset ajokortin ja eduksi katsomme mahdollisuuden auton käyttöön, sillä työ voi edellyttää sinulta matkustamista.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu sosiaalityöntekijän tutkinto (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015).

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Sijaisuudessa käytetään koeaikaa, joka on kuusi(6) kuukautta.

Tervetuloa tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Tarja Ruotsalainen p. 044-7183820, tarja.ruotsalainen1@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan