Lehtori - Kalajoen kaupunki

Lehtori - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

Perusopetuksen kuvataiteen lehtorin virka alkaen 1.8.2019. Samasta hausta täytetään myös Kalajoen lukion ja perusopetuksen kuvataiteen lehtorin sijaisuus ajalle 7.8.2019-30.5.2020. Ilmoita hakemuksessa haetko molempia vai vain toista tehtävää.

Viran alkusijoituspaikkana on Merenojan koulu.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja. Lukiosta alkanutta kansainvälisen toiminnan vahvaa painotusta ollaan parhaillaan tuomassa myös perusopetukseen. Lukiossa toimii erillinen kuvataidelinja.

Olemme edelläkävijöitä myös sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun ja lukion oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja pääosin sähköiset oppimateriaalit. Digitaalisuus on keskeinen ja jatkuvasti kehittyvä osa yhtenäisen perusopetuksen toimintaympäristöä.

Liikkuva koulu -toiminta on oleellinen osa koulujemme toimintakulttuuria.

Merenojan uutta yhtenäiskoulua suunnitellaan ja sen on tarkoitus aloittaa syksyllä 2020. Samassa koulukeskuksessa toimii myös Kalajoen lukio. Raumankarin yhtenäiskoulu on toiminut jo vuosia Himangan kuntakeskuksessa. Arvostamme yhteistyökykyä ja valmiutta tiimityöskentelyyn.

Viran kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

https://peda.net/kalajoki

Lisätietoja antaa Merenojan koulun rehtori Mia Rytky puh. 044 4691 853, lukion rehtori Lena Segler-Heikkilä puh. 044 4691236 ja palvelualuejohtaja Riku Saksholm puh. 044 4691 601.

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut
Osoite: Kalajoki

Lisätietoja Kalajoen kaupungista saa nettisivuilta www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan