Skip to main content
test
Lehtori, äidinkieli - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö hakee vakituista äidinkielen lehtoria 31.7.2023 alkaen

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tehtävään sisältyy pääasiassa viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi opetusta. Lisäksi tehtävään kuuluu taide ja luova ilmaisu sekä psykologian opetusta. Lähiopetuksen lisäksi tehtävä sisältää verkko-opintojen ohjausta, opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistamista sekä aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistamista ja tunnustamista.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998 14 §, yhteisten opintojen (äidinkieli) opettajan kelpoisuus.

Edellytämme työkokemusta opettajan tehtävistä, ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja kykyä toimia erilaisten opiskelijaryhmien kanssa. Lisäksi edellytämme tieto- ja viestintätekniikan osaamista sekä verkko-opetustaitoja.

Katsomme eduksi ammatillisesta koulutuksesta hankitun työkokemuksen, suomi toisena kielenä opinnot sekä muun opetus- ja ohjauskokemuksen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Marja Rantala, p.050 537 5055, marja.rantala(at)osao.fi. Hakemukset ja CV/Ansioluettelo tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kempeleen-Limingan yksikkö, yksikönjohtaja Juha Virsiheimo, Niittyrannantie 5, 90440 Kempele.
Haastattelemme hakijat 13.6.2023. Kutsumme haastateltavat henkilökohtaisesti haastattteluun.

Lisätietoja

Kempeleen-Limingan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

OSAOn Kempeleen-Limingan yksikössä on opiskelijoita n. 900 ja henkilökuntaa n. 100. Yksikössä on mahdollista opiskella logistiikka-alan, puutarhatalouden, ravintola- ja cateringalan sekä turvallisuusalan perustutkinto. Lisäksi yksikössä järjestetään koulutusta useisiin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä muuta lisä- ja täydennyskoulutusta.


Osoite: Niittyrannantie 5, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat