Skip to main content
test
Lehtori, äidinkieli - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Tule OSAOon rakentamaan kanssamme pohjoisen ammattilaisten, yritysten ja koko yhteisön menestystarinaa.

Kempeleen-Limingan yksikköön haetaan äidinkielen lehtoria vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.1.2024 alkaen.

Tehtävään sisältyy pääasiassa viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi opetusta. Lisäksi tehtävään kuuluu taide ja luova ilmaisu sekä psykologian opetusta. Lähiopetuksen lisäksi tehtävä sisältää verkko-opintojen ohjausta, opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistamista sekä aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistamista ja tunnustamista.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla.

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen.

Kempeleen-Limingan yksikkö toimii kahdella paikkakunnalla. Limingassa on turvallisuusalan koulutus ja Kempeleessä puutarha-, ravintola- ja catering -alat sekä teknisen suunnittelun ja logistiikka-alan koulutus. OSAO Kempele on Suomen suurin logistiikka-alan kouluttaja. Ajanmukaisen opetuskaluston lisäksi yksiköllä on oma ajoharjoittelurata. Opiskelija-asuntola sijaitsee Limingassa.

Mitä saat meiltä merkityksellisen ja monipuolisen työn lisäksi?
- ison, vaikuttavan ja vakaan työnantajan, joka on vastuullinen toimija
- mukavat työkaverit ja hyvän työyhteisön, joka antaa sinulle voimavaroja
- modernit työtilat hyvillä työvälineillä
- joustavuutta ja työtehtävästä riippuen mahdollisuuden etätyöhön
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- vireää työhyvinvointitoimintaa mm. monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet
- laajat ja laadukkaat työterveyshuollon palvelut

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998 yhteisten opintojen (äidinkieli) opettajan kelpoisuus.

Edellytämme työkokemusta opettajan tehtävistä, ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja kykyä toimia erilaisten opiskelijaryhmien kanssa. Lisäksi edellytämme tieto- ja viestintätekniikan osaamista sekä verkko-opetustaitoja.

Katsomme eduksi ammatillisesta koulutuksesta hankitun työkokemuksen, suomi toisena kielenä opinnot sekä muun opetus- ja ohjauskokemuksen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Olemme saaneet henkilöstöltämme hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi
http://www.osao.fi/tietoa-hakemisesta/yksikot/kempeleen-limingan-yksikko/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Marja Rantala, p.050 537 5055, marja.rantala(at)osao.fi. Hakemukset ja CV/Ansioluettelo tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset
lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kempeleen-Limingan yksikkö, yksikönjohtaja Juha Virsiheimo, Niittyrannantie 5, 90440 Kempele.
Hakemus on toimitettava 28.11.2023 klo 15.00 mennessä.
Haastattelemme hakijat 1.12.2023. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä haastateltaviin.

Lisätietoja

Kempeleen-Limingan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Niittyrannantie 5, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat