Lehtori (äidinkieli ja kirjallisuus) / Sammon keskuslukio - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin lukiot ovat opintotarjonnaltaan monipuolisia ja vetovoimaisia oppilaitoksia. Lukio-opetusta järjestetään kuudessa päivälukiossa ja yhdessä aikuislukiossa. Päivälukioilla on viisi valtakunnallista erityistehtävää: kuvataide ja design, urheilu, luonnontieteet, musiikki ja musiikkiteatteri sekä englanninkielinen IB-opetus. Koulutuksen järjestäjän omia painotuksia ovat matematiikka-tekniikka, viestintälinja ja Eurooppa-linja. Tutkinto-opiskelijoita kaupungin päivälukioissa on noin 3500 ja aikuislukiossa 500. Lukiokoulutuksen henkilöstömäärä on noin 300.

Sammon keskuslukio on yli 800 opiskelijan lukio, jossa on yleislinja, OKM:n urheilun erityistehtävä sekä omana painotuksena viestintälinja. Lukion suuri koko ja erityislinjat vaativat kaikilta koulun osapuolilta joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Lukiossamme on tavallista, että opiskelijalla on hyvin yksilöllinen opinto-ohjelma. Varsinkin urheilulinjalaisilla on pitkiä luvallisia poissaoloja, jotka edellyttävät opettajilta erityistoimenpiteitä. Ryhmänohjauksessa ja aineryhmissä suunnitellaan, toteutetaan ja kehitetään opetusta ja koko koulua isolla joukolla. Opettajamme ovat innostuneita, aktiivisia ja valmiita kokeilemaan uusia asioita.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtoria. Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetussa asetuksessa 986/1998 10§.

Lehtori vastaa äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksesta yhteistyössä muiden aineenopettajien kanssa. Tehtävään kuuluu toistaiseksi myös viestintäpainotuksen koordinaattorin työ sekä journalistiikan kurssien opetusta.

Eduksi katsotaan kehittämis- ja kehittymishalukkuus, taito toimia erilaisissa oppimisympäristöissä sekä hyvät sosiaaliset ja verkostoitumisen valmiudet.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ajalla 10.2.-20.2.2020 antaa rehtori Tuija Ylöniemi, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 24.2.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/lukiokoulutus/lukiot.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä ajalla 10.2.-20.2.2020 antaa rehtori Tuija Ylöniemi, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Lukiokoulutus / Sammon keskuslukio
Osoite: Uimalankatu 5, 33540 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!