Lehtori, Data-analytiikka ja matematiikka - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme data-analytiikan ja matematiikan lehtoria vakituiseen työsuhteeseen Turun AMK:n ICT-osaamisalueelle.

Onko pedagoginen otteesi opetuksessa monimuotoinen? Onko sinulla kokemusta matematiikan ja data-analytiikan soveltamisesta ICT-aloilla? Jos koet vastaukseksi kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviisi data-analytiikan ja matematiikan lehtorina kuuluu ensisijaisesti matematiikan opetus ICT-kontekstissa sekä tietokantojen ja data-analytiikan kehittämisessä ja soveltamisessa TKI-toiminnassa.

Mitä edellytämme tai toivomme sinulta?

- Edellytämme sinulta vankkaa osaamista matematiikan ja ohjelmoinnin saralla.
- Ohjelmistoista ja kielistä odotamme kokemusta joistain seuraavista: Matlab, Python, R, Docker. Lisäksi odotamme näkemystä mikropalveluarkkitehtuureista yleisesti.
- Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön perehtyneisyyttä ja työkokemusta tältä tehtäväalalta.
- Tässä tehtävässä arvostamme suuresti suoritettuja 60 opintopisteen laajuisia opettajan pedagogisia opintoja sekä kokemusta opettamisesta monimuotoisilla tavoilla. Opintojen puuttuminen ei ole este tehtävään nimittämiselle, mutta se on työehtosopimuksen mukainen peruste soveltaa palkkaukseen epäpätevyysalennusta.
- Pystyt toimimaan sekä suomeksi että englanniksi kaikissa työtehtävissäsi.
- Odotamme valmiutta hyödyntää osaamistasi Turun AMK:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnoissa.
- Katsomme eduksi taidot ja kiinnostuksen tutoropettajatoimintaan sekä opiskelijoiden ohjaamiseen.
- Lisäksi toivomme sinulta tuoreita ja innovatiivisia ajatuksia siitä, miten opiskelijoiden matemaattinen osaaminen yhdistetään ICT:n ammattiopintoihin konkreettisesti ja miten koulutusta voidaan kehittää innostavampaan ja digitalisoivaan suuntaan.
- Arvostamme kokemusta yrityselämän työtehtävistä, joissa olet soveltanut osaamistasi tutkimus- ja kehitystoiminnassa.
- Katsomme eduksi myös kiinnostuksen tekoälyyn ja tekoälyyn liittyvän osaamisen.

Mitä tarjoamme?

Turun ammattikorkeakoulun ICT-osaamisalue tarjoaa sinulle aitiopaikan korkeakouluopetuksen ja yrityselämän rajapinnassa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monialaisessa työyhteisössä, jossa jaamme sekä tietoa että kokemuksia. Tämän lisäksi pääset työssäsi soveltamaan osaamistasi Turun AMK:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Saat myös laajat mahdollisuudet terävöittää ammattiprofiiliasi kohti alasi huippua.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.


Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: Koulutus- ja tutkimuspäällikkö Tero Reunanen p. 044 907 4592 ja koulutusjohtaja Juha Kontio p. 050 385 4122.
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.