Lehtori, Infratekniikka - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme infratekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Infrarakentamisen lehtorina tehtävänäsi on ensisijaisesti vastata maarakennuksen, kadunrakennuksen, vesihuollon ja aluetekniikan opetuksesta. Kaipaamme infran tuotannon opettamiseen henkilöä, joka hallitsee tuotannon suunnittelun, sen aikatauluttamisen sekä myös kunnossapitovaiheeseen liittyvät asiat. Pyrimme keskittymään opetukseen tietomallipohjaisena ja siksi osallistumme myös niihin liittyviin koulutushankkeisiin.

Kelpoisuusehdot:
- Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- Vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus
- 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot (opintojen puuttuminen ei ole este tehtävään nimittämiselle, mutta se on työehtosopimuksen mukainen peruste palkan epäpätevyysalennukselle)

Arvostamme toimivia työelämä- ja koulutusverkostoja sekä kykyä rakentaa niitä ja halua toimia yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Kokemus tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä kansainvälisistä tehtävistä katsotaan eduksi. Englannin kielen taito on työssä välttämätön. Lisäksi arvostamme aiempaa opettajakokemusta ammattikorkeakoulussa.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme monialaisen työyhteisön ja mielenkiintoisen, digiajan kehittyvän työpaikan, jossa jokainen päivä on erilainen. Sinulla on laajat mahdollisuudet kehittää itseäsi ja osaamistasi sekä yhdistää opetus, TKI-toiminta ja liiketoiminta Turun AMK:n uudessa kampusympäristössä, joka on integroitu vahvasti työelämään.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: Koulutus- ja tutkimuspäällikkö Esa Leinonen, p. 044 907 4590 ja lehtori Pirjo Oksanen, p. 044 907 2054
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.