Lehtori, Infratekniikka - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme infratekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turun AMK:n Rakennusteollisuuden osaamisalueelle.

Tehtävänäsi on vastata infratekniikan tuotannonsuunnitteluun ja toteutukseen painottuvasta opetuksesta ja ohjauksesta soveltuvalla osaamisalueella. Tulet toimimaan näköalapaikalla vaikuttamassa Varsinais-Suomen infra-alan kehittämiseen ja kilpailukyvyn ylläpitämiseen.

Kelpoisuusehdot:
- Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- Vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus
- 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot (näiden puuttuminen ei ole este tehtävään nimittämiselle, mutta se on työehtosopimuksen mukainen peruste palkan epäpätevyysalennukselle)

Arvostamme infra-alan työkokemusta, jolloin kaikki suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon kokemus katsotaan sinulle eduksi. Edellytämme kiinnostusta kehittää Infra-alan opetusta niin, että tietomallinnus on opetuksen keskiössä. Arvostamme toimivia työelämä- ja koulutusverkostoja sekä kykyä rakentaa niitä ja halua toimia yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Katsomme eduksi kokemuksen tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä kansainvälisistä tehtävistä. Englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön. Lisäksi arvostamme aiempaa opettajakokemusta ammattikorkeakoulussa ja suoritettua opettajan pedagogista pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta kehittää ja kehittyä sekä mielenkiintoisia työtehtäviä positiivisessa työympäristössä. Tukenasi on monialainen asiantuntijaorganisaatio ja osaava, mukava työyhteisö.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: Koulutus- ja tutkimuspäällikkö Esa Leinonen puh. 044 907 4590 ja lehtori Pirjo Oksanen puh. 044 907 2054
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.

Sinulle suositellut työpaikat