Lehtori ja päätoiminen tuntiopettaja / Vamia - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee lehtoria ja päätoimista tuntiopettajaa sähkö- ja automaatiotekniikan opetustehtäviin Vamiaan.

Olemme kaksikielinen oppilaitos, mutta koulutamme suomen- ja ruotsin kielen lisäksi myös englannin kielellä. Opiskelijoita vuosittain on runsaat 4 000 ja henkilökuntaa noin 300. Järjestämme ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta ammatti- ja erikoisammattitutkintoina. Kaikki tutkintomme on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Vamian monialainen osaaminen elää siellä työskentelevissä ihmisissä. Kehitämme jatkuvasti taitojamme ja jaamme oppimme sekä työelämäkokemuksemme innolla eteenpäin yhteisössämme.

Lehtorin ja päätoimisen tuntiopettajan tehtävänä on sähkö- ja automaatioalan opetus perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutuksissa sekä maksullisessa palvelutoiminnassa.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan pätevyyttä.
Toivomme hakijalta hyvää sähkö- ja automaatioalan tuntemusta ja osaamista sekä laaja-alaista kokemusta alan käytännön töistä.

Tehtävä edellyttää osaamista sähköalan käytännön asennustyössä. Hakijoille järjestetään tarvittaessa työkoe.

Arvostamme aloitteellisuutta, aktiivista ja osaavaa vuorovaikutusta opiskelijoiden, muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES osio C liite 1 mukaan.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikoilla 16-17.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Seppo Uusitalo puh. 040 546 7945, tai seppo.uusitalo(at)vamia.fi

Sivistystoimi / Vamia
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.