Skip to main content
test
Lehtori, kone- ja tuotantotekniikka - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka hakee kone- ja tuotantotekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.9.2022 alkaen

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Opettajan tehtäviin kuuluu kone- ja tuotantotekniikan tutkintojen (PT/AT), erityisesti 3D tulostamiseen liittyvän koulutuskokonaisuuden järjestäminen, suunnittelu sekä alan kehittämistyö yhteistyössä työelämän kanssa.

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Tehtävässä edellytetään
- Vahvaa käytännön kokemusta 3D tulostamisesta (muovi/metalli) sekä eri tulostusmenetelmistä
- Opetuskokemusta valmistustekniikan sisällöistä

Eduksi katsomme käytännön kokemuksen verkko-opetuksesta erilaisilla digitaalisilla alustoilla, hybridiopetuksesta sekä ohjelmistojen kuten Autodesk Inventor, Fusion 360 ja Solidworks osaaminen. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen toimimisesta kansainvälisissä projekteissa tai hankkeissa ja kone- ja tuotantotekniikan tutkintojen kehittämistyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kehittämismyönteisen työotteen sekä kyvyn toimia erilaisten opiskelijoiden ja opiskelijaryhmien kanssa.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Markus Seppänen p. 050 4280752, markus.seppanen(at)osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka, yksikönjohtaja Vesa Pirilä, PL 213, 90101 Oulu.

Lisätietoja

Kaukovainion yksikkö, tekniikka

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kotkantie 2 A, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat