test
Lehtori koneautomaatio - Vaasan ammattikorkeakoulu

Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun

KONEAUTOMAATION LEHTORIA

1.1.2022 alkaen tai sovitusti toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Sijaintimme globaalien yritysten keskellä, yritteliäällä Pohjanmaalla, takaa meille paalupaikan muuttuvan maailman haasteisiin. Kuuntelemme herkällä korvalla yrityselämää ja sen tarpeita niin osaajien kuin henkilöstönkin kouluttautumisenkin suhteen. Olemme ketterän kokoinen ja kuuluisa hyvästä yhteishengestämme. Missionamme on luoda keskeisille työelämän toimijoille kilpailuetua valmentamalla tulevaisuuden osaajia ja tuottamalla edelläkäyvää näkemystä. Koulutuksiemme sisällöt perustuvat työelämän tarpeisiin, ja yhteistyöstä on hyötyä molemmille osapuolille.

Nyt etsimme dynaamiseen ja automaatiohenkiseen joukkueeseemme koneautomaation lehtoria. Tehtävässä pääset osaksi Vaasan seudun laajoja yritys- ja työelämäverkostoja, jotka ovat meidän keskeisiä kumppaneita. Tehtävään kuuluvat konetekniikan koulutuksen ammattiaineiden opetus, harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjaus sekä osallistuminen ammattikorkeakoulun hanke- ja palveluliiketoimintaan.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta peruskoneautomaation alalta. Olet työskennellyt esimerkiksi ohjelmoitavan logiikan, antureiden, pneumatiikan, hydrauliikan tai robotiikan parissa. Omaat käytännönläheisen ja kehittävän työotteen sekä hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Lisäksi arvostamme osaamista ohjelmoinnista, simuloinnista, VR- ja AR-teknologioista tai digitaalisesta valmistuksesta. Englanninkielen taito sekä aiempi opetuskokemus luetaan eduksi, mutta eivät ole edellytys tehtävään valitsemiselle. Pedagoginen pätevyys (60 op) tulee kuitenkin suorittaa kolmen vuoden sisällä työsuhteen alkamisesta.

Tarjoamme kansainvälisen, innostavan ja kehittyvän työyhteisön sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin tarjoamalla esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut, mahdollistamalla työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen, sekä kannustamalla monipuoliseen osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Pätevyysvaatimukset täyttävän lehtorin kokonaispalkka aiemman soveltuvan työkokemuksen määrästä riippuen on 4464,57€ (alle 5 vuotta soveltuvaa työkokemusta) - 5768,65€ (20 vuotta soveltuvaa työkokemusta). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 12.12.2021 mennessä. Lisääthän hakemuksesi liitteeksi CV:n ja linkin LinkedIn -profiiliisi.

Haastattelut toteutetaan viikon 50 aikana.

Lisätietoja

http://vamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekniikan yksikön johtaja Jorma Tuominen, puh. 040 582 7623

Lisätietoja

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Osoite: Wolffintie 30, 65200 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat