Lehtori, konetekniikka - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Haluatko kouluttaa asiantuntijoita tekniikan alalle ja vaikuttaa insinöörikoulutuksen tulevaisuuteen? Haemme konetekniikan osaajaa monipuolisiin koulutus- ja kehittämistehtäviin.

Toivomme sinulta konetekniikan perusosaamisen lisäksi kokemusta 3D-suunnittelu- ja mallinnusohjelmista sekä käytännön tietämystä nykyaikaisista tuotantomenetelmistä ja digitaalisista toimintamalleista. Olet kiinnostunut uusimpien tekniikoiden käytännön sovelluksista, liittyivätpä ne AR-/VR-tekniikoihin, ainetta lisäävään valmistukseen, tekoälyyn, koneoppimiseen tai johonkin muuhun kehittyvään teknologiaan.

Sinulla on halua nykyaikaistaa koulutusta ja kehittää verkko-opintoja digitaalisissa oppimisympäristöissä. Olet kiinnostunut ja kykenevä uudistamaan käytänteitä insinööriopiskelijoiden ja yritysten yhteistyöprojekteissa. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi ovat hyviä. Arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä joustavaan yhteistyöhön työelämän kanssa. Pedagoginen koulutus ja näytöt opetustyöstä ovat vahva ansio. Pääasiallinen työskentelypaikkasi tulee olemaan Riihimäen kampus.

Ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimukset on säädetty asetuksessa 1129 / 2014 17 §. Lisäksi lehtorilla tulee olla suoritettuna vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Opintojen puuttuessa voimme ottaa lehtorin työsuhteeseen ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta suorittaa vaaditut opettajan pedagogiset opinnot.

HAMKissa vastaamme nykyaikaisesta konetekniikan korkeakoulutuksesta ja sen uudistamisesta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä HAMKin tutkimusyksiköiden kanssa. Panostamme erityisesti 3D-teknologioihin ja robotiikkaan. Koulutamme tulevaisuuden konetekniikan insinöörejä sekä suomeksi että englanniksi. Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan kehitykseen, osaamiseen perustuvan palkkauksen, avoimen työilmapiirin, opinnoistaan innostuneet opiskelijat sekä mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä saat käyttöösi myös monipuoliset liikuntapalvelut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut.

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 27.9.2020.
Työsi voit aloittaa 1.11.2020 tai yhteisesti sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jussi Horelli puh. 040 5516 411 tai yksikön johtaja Lassi Martikainen, puh. 040 8221 734.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/
http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jussi Horelli puh. 040 5516 411 tai yksikön johtaja Lassi Martikainen, puh. 040 8221 734.

Teknologiaosaamisen yksikkö, Teknologiaosaamisen koulutus, Konetekniikka
Osoite: Kaartokatu 2, 11100 Riihimäki

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) on 7000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.