Skip to main content
test

Haluatko kouluttaa osaajia tekniikan alalle ja vaikuttaa insinöörikoulutuksen tulevaisuuteen?

Haemme liikennealan asiantuntijaa monipuolisiin koulutus- ja kehittämistehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloittaa voit jo 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Liikennealan perusosaamisen lisäksi toivomme sinulta kokemusta yhdestä tai useammasta seuraavasta osa-alueesta:
- Yleissuunnitelmatasoiset liikennesuunnitelmat
- Kaupunkiliikenteen suunnittelu
- Liikenteen ohjaussuunnitelmat
- Kaupunkiraideliikenne
- Liikenteen ympäristövaikutukset ja niiden arviointi

Lisäksi toivomme, että omaat kokemusta projekti- ja hanketoiminnasta ja sinulla on hyvät yhteydet alan toimijoihin. Olet halukas kehittämään koulutusta digitaalisissa oppimisympäristöissä ja kykenevä toimimaan opiskelijoiden ja yritysten yhteistyöprojekteissa. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi ovat hyviä. Arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä joustavaan yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Kokemus opetus- ja koulutustehtävistä katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään pääosin Riihimäellä työhönsä innostuneesti suhtautuvassa työyhteisössä.

Vastaamme nykyaikaisesta liikennealan korkeakoulutuksesta ja meillä opiskelee vuosittain reilu 400 alan opiskelijaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä HAMKin tutkimusyksiköiden kanssa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan kehitykseen, osaamiseen perustuvan palkkauksen, joustavan työympäristön, kivat työkaverit sekä opinnoistaan innostuneet opiskelijat. Meillä voit halutessasi kehittää omaa osaamistasi työn ohessa. Lisäksi saat käyttöösi monipuoliset lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut.

Ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimukset on säädetty asetuksessa 1129 / 2014 17 §. Lisäksi lehtorilla tulee olla suoritettuna vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Opintojen puuttuessa voimme ottaa lehtorin työsuhteeseen ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta suorittaa vaaditut opettajan pedagogiset opinnot.

Hae tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 13.02.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Nina Karasmaa, p. +358505745107, nina.karasmaa@hamk.fi.

Lisätietoja

http://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/
http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Nina Karasmaa, p. +358505745107, nina.karasmaa@hamk.fi.

Lisätietoja

Yrittäjyys-, liiketoiminta- ja teknologiaosaamisen yksikkö

HAMK on 7000 opiskelijan ja noin 700 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.


Osoite: Kaartokatu 2, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat