Lehtori, Logistiikka - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme logistiikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat opetustehtävät sekä vahva osallistuminen logistiikan tutkimus-, kehitys- ja palvelutoimintaan.

Opetuksen ja kehitystoiminnan painopisteitä tehtävässä ovat kuljetustoiminta ja maantieliikenne. Osa opetuksesta ja hanketyöstä tapahtuu englannin kielellä. Henkilöltä odotetaan aktiivista otetta opinnäytetöiden ohjauksessa ja työelämäyhteyksien kehittämisessä.

Hakijalta edellytämme logistiikan teoreettista osaamista, kuljetussuunnittelukokemusta maantieliikenteen osalta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Terminaalitoimintojen ja sisälogistiikan tuntemus ovat eduksi. Kokemus maantieliikenteen suunnittelusta ja toteuttamisesta ja toiminnanohjauksen tuntemisesta erityisesti palvelutuotannossa edesauttavat tehtävässä menestymisessä.

Kelpoisuusehdot:
- soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- vähintään kolmen vuoden käytännön perehtyneisyys ja työkokemus ko. tehtäväalalta
- 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot (näiden puuttuminen ei ole este tehtävään nimittämiselle, mutta on työehtosopimuksen mukainen peruste palkan epäpätevyysalennukselle)

Arvostamme opetuskokemusta sekä näyttöjä kehittämisosaamisesta. Olet opiskelijalähtöinen ja haluat tukea opiskelijoidemme oppimista.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta -sektori, Sepänkatu 1, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Koulutusjohtaja Juha Kontio p. 0503854122 ja koulutus- ja tutkimuspäällikkö Marjo Kumpula p. 0505985564
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta
Osoite: Sepänkatu 1, 20700 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.