Skip to main content
test
Lehtori, matemaattiset aineet - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka hakee vakinaista matemaattisten aineiden lehtoria 22.8.2022 alkaen

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Opettajan tehtävänä on tukea opiskelijan tietojen, taitojen ja yhteiskuntavastuun kehittymistä sekä ammatillista kasvua. Tehtävä sisältää yhteisten tutkinnon osien matemaattis-luonnontieteellisen osa-alueen opetusta ja ohjausta sekä osallistumista oppimisympäristön ja opetuksen toiminnan kehittämisen ja suunnittelun organisointiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Katsomme eduksi osaamisen verkko-oppimisympäristöjen käytöstä ja kehittämisestä. Lisäksi katsomme eduksi erityisopetuskokemuksen ja -pätevyyden sekä kokemuksen työskennellä erilaisten oppijoiden ja opiskelijaryhmien kanssa. Odotamme valitulta hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, sekä hyviä työelämäyhteyksiä ja verkosto-osaamista. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten toivomme että myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Kelpoisuusehdot: Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Kaisa Varis p. 050 3059627, kaisa.varis(at)osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka, yksikönjohtaja Vesa Pirilä, PL 213, 90101 Oulu.

Lisätietoja

Kaukovainion yksikkö, tekniikka

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kotkantie 2 A, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat